anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot rezilia un contract cu orange România comunication

AnaionutAlina32
Începător

Nu pot rezilia un contract sau sa pot desființa servicii precum internet ,telefonie fixa,antena satelit ,modem care la Telekom era gratuit împreună cu un smart stick. Acum le plătesc  pe toate dar unele nu funcționează cum trebuie de ce sa plătesc ceva ce nu funcționează  nu este normal sa pot desființa  aceste servicii.Dar dânșii nu vor  sa reziliez acest contract ca am telefoane luate în rate .Eu am vrut sa fac o înțelegere  cu ei sa le plătesc ratele la telefoane,dar nimic nu poți vb cu dânșii 

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

Probabil că ai beneficiat și de o reducere la prețul abonamentului/telefonului și datorită faptului că aveai toate acele servicii de la ei, așa că nu se prea poate sa renunți acum la anumite servicii. Trebuia să renunți întâi la ce nu-ți trebuia și abia apoi să îți faci abonamentul și să iei telefonul.

FLo1
#StarMember

@AnaionutAlina32: Bun venit în Comunitate. Nu prea înțeleg de ce ai prelungit prin achiziția unui telefon păstrând acele servicii nefuncționale. Ar trebui să poți rezilia restul serviciilor, chiar dacă rămâi cu abonamentul de voce mobilă până la sfârșitul perioadei contractuale. Bănuiesc că nu ai beneficiat de device-uri noi în urma tranziției din Telekom la Orange Comunication. Deci impedimente pentru renunțare /reziliere, dacă au trecut 24 de luni nu ar trebui să existe la serviciile de net, telefonie fixă sau TV satelit. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu cum ai încercat să reziliezi ! Poți trimite o cerere de reziliere de aici:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Sau formulezi o cerere la adresa de email rezilieri@orange.com, la care atașezi o poză cu C.I.-ul și motivele rezilierii, plus un telefon de contact.

Dacă doar vorbești, vorbele nu pot avea o finalitate!

Îți urez succes!