anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum sa fac sa nu mai figurez in baza Preventel?

Lacra2
Începător

Buna, vroiam sa imi fac un abonament, dar mi s-a spus ca figurez cu datorie desi am achitat tot (telekom). Cum pot sa iau legatura cu cei de la Preventel? Sau cum sa fac sa nu mai figurez in baza lor? Multumesc.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le scrii din secțiunea Contact:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Sper să rezolvi cumva.

Baftă! 

RafaHelper
#StarMember

Salut @Lacra2

Va trebui sa aștepți si sa ai un comportament ok ca si utilizator de servicii, adică sa eviți sa mai ai datorii pe viitor. Nu contează ca ai plătit tot, contează ca la un moment dat ai avut o datorie.
Notarea se efectuează pe o perioadă de 3 până la 5 ani (în caz de recidivă cu privire la facturile neplătite).

In concluzie se poate face o corecție doar daca dintr-o eroare ai ajuns in baza de date, altfel va trebui sa aștepți si sa ai un comportament financiar ok.

svetalex
Maestru

la fel ca in cazul biroului de credit, datele nu pot fi prelucrate pe orice perioada iar daca cel notat in baza de date preventel nu primeste notificarea de notare, aceasta este ilegal facuta si prelucrarea datelor personale este ilegala. Dacă nu ai primit notificare, trimite mesaj și solicită ștergerea.

Nu te chinui cu avocați/firme care promit ștergerea că au aceeași rată de succes ca și clienții, în sensul că dacă se poate șterge înregistrarea ta, vei reuși și singur/ă.

Multumesc mult!