anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum retrag un “abonament țeapâ”

Smarian72
Începător

Salut, pe data de 23.02.2023 am primit un colet cu un presupus telefon Alcatel cadou pentru “client fidel”, dar in schimb am primit un smartphone nokia și abonament fun 8, din câte am citit in contract pot da retur in maxim 14 zile .. încă nu au trecut mai am câteva zile, deci cum aș putea sa-i dau retur? Client la orange România communication.

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

@Smarian72, bun venit în Comunitate!

Cum a fost încheiat contractul? În magazin, online sau la telefon? Te așteptăm cu mai multe detalii.

Poți lua legătura cu colegii noștri prin modalitățile de aici - https://www.orange.ro/contact/ (tab-ul Orange Romania Communications pentru e-mail).

Eluta
Junior entuziast
  • Buna ziua… același cadou .. îl aștept si eu dar de la Orange România la încheierea altui contract … aștept curierul … cu cadoul …. Nu mai vreau sa fiu păcălită am sa returnez ..cadoul cum vine curierul … bine ca am intrat in comunitate cu alta problema si găsit aceste discutii…

Pololică
#StarMember

Salut!

Foloseste pagina de contact indicata de Daniela si vei fi contactat.

Totusi, nu pot sa ma abtin sa nu te intreb: consideri ca ai primit o teapa, si ne intrebi cu doua zile inainte de expirarea celor doua saptamani in care te poti razgandi? Nu prea inteleg situatia (nu inteleg care-i teapa). Am avut si eu un contract refuzat  (contract venit joi seara) si a doua zi la ora 9 am sunat (la 300) pentru refuz.

PS: "cadourile" sunt doar la contracte noi. Nu primesti cadouri fara prelungire de abonament.

PPS: ne poti pune si contextul in care asteptai un telefon si ai primit altul? Pentru greseli de modele (marci) nu am vazut sa fie plangeri.

Smarian72
Începător

Prin telefon, abonamentul este pe numele lui taică-meu și l-au sunat intr-o zi și iau spus ca primește un telefon Alcatel cadou ca a fost selectat ca și client fidel.. când a venit curierul pe data de 23.02.2023 a adus un nokia 5.4 dual sim smartphone și o cartela care credeam ca e goală.. când colo când am băgat cartela cea noua am văzut ca am minute+net, și când m-am uitat in aplicația myOrangefix am văzut ca apare un nou abonament fun 8 si costa 8 euro pe luna..am sunat in acea zi la nr 300 am reușit am vorbit cu o doamna si mi-a făcut cerere de reziliere, a fost sunat astăzi tatăl meu de cei de la rezilieri si au spus ca nu poate ca trebuie sa plătească ratele si Nustiu ce .. pai in contract scrie ca am drept retur 14 zile.. nu mai înțeleg nimic! Tatăl meu este plecat mai tot timpul la munca si nu pot sa vorbesc eu in locul lui ca trebuie acordul lui. Ce pot sa mai fac in situația asta ? Cum pot sa ma retrag mai ușor? 

Are drept de reziliere (telefonul este accesoriu contratului de telefonie mobila). Va trebui sa plateasca periaoda de folosire (cele doua saptamani de folosire). Nu stiu cum se interpreteaza cu ratele la telefon. Fiind rate, se achita in factura abonamentului pentru care au fost alocate.

Titularul sa trimita mail si sa specifice faptul ca returneaza si telefonul. Tatal tau va fi sunat pentru modul de predare (aproape sigur va fi prin curier). Din pacate, tu neavand nicio treaba cu abonamentul, nu poti sa faci nimic in numele tatalui tau (ai nevoie de procura de la notar ca sa-l reprezinti in relatia cu Orange).

PS: daca esti mai sigur pe tine, iti recomand sa preiei tu abonamentul tatalui tau sau invata-l sa negocieze (sau sa refuze ori telefonic, ori sa seteze in aplicatie refuzul de a fi contactat pentru oferte). Eu, de vreo 8 ani, administrez 4 numere si de foarte multe ori am au fost sunate celelalte numere si toti au directionat catre mine comunicarile. Ulterior, am setat in MyOrange ca toate numerele sa nu mai primeasca niciun fel de notificare (in afara de al meu).

Razvan
#StarMember

Ratele la telefon se platesc după 30 zile de la achiziție, tocmai pentru a permite abonatului posibilitatea ca el să se retragă din contract. 

Smarian72
Începător

Am trimis cerere iar și aștept sa  sune.. oricum e cea mai mare teapa luată.. au spus ca da un telefon pe butoane Alcatel gratis și au trimis smartphone nokia 5.2 dual sim + cartela cu abonament, după voi e bine ce se întâmpla? Cum au văzut pe cineva mai bătrân și nepriceput cum l-au păcălit..