anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot rezilia un contract telekom preluat de Orange Communication?

Fedeles
Începător
 
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Fedeles: Cel mai simplu, trimiți o cerere de reziliere online (cu motivele rezilierii, la care atașezi o poză cu C.I.-ul și un număr de telefon de contact de aici - https://www.orange.ro/contact/.

 

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

FLo1
#StarMember

@Fedeles: Cel mai simplu, trimiți o cerere de reziliere online (cu motivele rezilierii, la care atașezi o poză cu C.I.-ul și un număr de telefon de contact de aici - https://www.orange.ro/contact/.

 

Blue12
Senior

Buna!

Trebuie sa depui o cerere de ziliere prin email la adresa rezilieri@orange.com sau la acest link: https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Cererea poti sa o faci simpla, ceva de genul "Subsemnatul/a......doresc rezilierea abonamentului......de la Orange Romania Communications S.A.". Daca depui cererea prin email, sa o insotesti de o poza a buletinului cu mentiunea "sunt de acord cu furnizarea acestei copii catre Orange Romania Communications S.A. Nu uita sa incluzi si un numar de telefon pt contact.

In 30 de zile de la data la care ai trimis cererea, abonamentul se va inchide. In acest sens, vei fii contactat/a de catre un consultant care sa iti explice detaliile rezilierii. Daca detii echipamente aflate in chirie (router/modem/decodor) trebuie inapoiate catre Orange. Poti intreba consultantul despre adresa la care trebuie returnate echipamentele. Iti atasez si eu o poza cu adresa.

Muchalucha
Explorator entuziast

Ai grija si inarmeaza-te cu rabdare! Noi am avut o experienta extrem de neplacuta cu incetarea contractului la fostul Telekom. In primele 2 luni de cand s-a schimbat denumirea in Orange Communication am incetat contractul.

Tatal meu, om batran a depus cererea si a trebuit sa astepte telefonul magic. El le-a spus ca nu mai doreste, ca vrea incetarea contract, stabileau ca va inceta si dupa inchiderea convorbirii primea sms cu “Multumim ca ati ramas alaturi de noi”. Iar depunea cerere de relziliere si tot asa patea. Intre timp s-a rezolvat ca s-a abonat la Orange Romania S.A cu servicii fixe si mobile si l-au ajutat domnii de la Orange Romania S.A. sa inceteze contractul cu fostul Telekom pentru ca deja era abonatul lor. 

Tu trebuie sa obtii data cand trebuie sa predai echipamentele. Convorbirea telefonica este de prisos pentru ca orice le spui ei tot ce vor fac. 

Practica asta cu convorbirea urmata de sms cu “Multumesc ca ati ramas alaturi de noi” este o mare porcarie pe care a inceput-o Telekom. 

Aceasta "metoda" a inceput-o Telekom si tot Telekom o continua, pentru ca OROC este tot Telekom doar ca "festit" in portocaliu, adica Orange.

Din momentul in care se reziliaza contractul in maxim 5 zile echipamentele trebuie sa ajunga la depozit, asta doar daca este vorba de un abonament cu echipamente. Pentru voce mobila nu este cazul.

Muchalucha
Explorator entuziast

Numerele mobile preluate la fostul telekom erau legate de servicii fixe. Noi aveam doar servicii fixe. Daca aveai doar numere mobile nu intrai la OROC.

Noi am plecat de la fir de cupru si am primit de la Orange S.A. Fibra Optica. 

Am fost intrebati cu ce ne-au momit?! Le-am spus de fibra si raspunsul  OROC a fost ca O S.A. foloseste fibra optica de la ei. I-am raspuns ca noi le-am cerut fibra optica, dar OROC a tot spus ca nu au in zona. O S.A. s-a miscat mai cu talent si ne-au dat ceea ce aveam nevoie. 

Stiu....

In mod normal nici numerele de mobil asociate serviciilor fixe nu aveau ce cauta la OROC, deoarece sunt numere de mobil, nu de fix. Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic faptul ca in viitor voi fii la Orange, consider ca isi respecta clientii mult mai bine ca Telekom, doar ca acum nu suntem nici Telekom, nici Orange, ci....OROC :)) Iar compania OROC e cam greu de priceput.

Vasile_Ion
Începător

Este abuziv sa nu poți rezilia contractul doar prin telefon (adică sa aștepți telefonul magic). Practic nu poți rezilia în magazin nici pe email, mai ales ca nu au nici sediu. Va rog sa va adresați și voi ANPC, cum voi face și eu în minutele următoare. 

In magazinele Orange Communications si in Orange Shop se poate rezilia, la fel si pe email, la adresa sesizari@orange.com sau prin formularul de contact de pe www.orange.ro/contact. Cererea se proceseaza in 30 de zile, te suna un consultant doar ca sa iti faca o oferta si sa te intrebe de ce reziliezi, dar abonamentul se va desfiinta oricum la sfarsitul celor 30 de zile daca nu accepti oferta. Sediu au pe Calea Victoriei

Muchalucha
Explorator entuziast

Da, se impune schimbarea legislatiei prin obligativitatea si a corespondentei prin email, dar si a raspunsului tot pe email. Nu numai in cazul rezilierii.