anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

cum pot plati telefonul mamei mele (Orange Comunications)?

Bogdan1962
Începător
cum pot plati telefonul mamei mele? in situatia mea cand nu sunt abonat la Orange si nici nu doresc sa devin. Cum pot primi factura de la Orange Comunications pe mail ca sa stiu cat am de plata?
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember
Salut @Bogdan1962, Mai există varianta sa o platesti online cu cardul aici: https://fix.orange.ro/myaccount/plati-online/plateste-factura-altcuiva/ Trebuie sa știi codul de facturare care se afla pe factura fizica și valoarea facturii. Sa imi spui daca ai reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

DanielaH
Moderator
Salut, Bogdan1962! Bun venit în Comunitatea Orange! Factura în format PDF pe e-mail nu se mai trimite (din motive de GDPR), dar poate fi vizualizată oricând în contul My Orange Fix (accesat pe calculator sau în browser varianta web și în aplicația mobilă). Pentru primirea notificării de emitere a facturii se poate activa din cont factura electronică, însa nu se va primi și factura propriu-zisă atașată, ci doar notificarea. Uite aici două topicuri care te pot ajuta: - https://comunitate.orange.ro/questions/2786700-platesc-factura-orange-romania-communications - https://comunitate.orange.ro/questions/2950873-plata-online-facturii-orange-romania-communications

Bogdan1962
Începător
Multumesc de raspunsul rapid . Din pacate nu ma ajuta sa stiu cat am de plata si imi platesc factura fara sa devin membru in reteaua dvs . as vrea sa platesc dar nu pot. Banii ar ajunge la dvs si eu m-as simti mai bine ne fiind pus in situatia sa pierd inutil toata ziua incercand sa va platesc o factura a carei valoare nu o stiu si care nu imi este facuta cunoscuta ca sa o pot plati online.

DanielaH
Moderator
Mama are cont online? Dacă nu, își poate crea unul folosind adresa ta de e-mail.

Bogdan1962
Începător
Multumesc pentru raspunsul rapid . Mama este foarte bolnava si nu poate accesa netul si m-a rugat pe mine sa ma ocup , sa inteleg deci ca nu pot sti cat trebuie sa platesc pentru telefonul ei fix? nu pot plati eu facturile dansei? Vreau sa platesc facturile dansei Nu se poate?

delfinas
#StarMember
Bogdan, Daniela ți-a tot explicat cum sa faci sa poți plăti online. Faci cont MyOrange pe numele și contul de client al mamei, dar îl gestionezi tu cap-coada, tu îl creezi și îl folosești pt a efectua plățile.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Bogdan1962, Mai există varianta sa o platesti online cu cardul aici: https://fix.orange.ro/myaccount/plati-online/plateste-factura-altcuiva/ Trebuie sa știi codul de facturare care se afla pe factura fizica și valoarea facturii. Sa imi spui daca ai reușit.

Bogdan1962
Începător
Multumesc Rafa.Helper pentru raspunsul tau mai aproape de solutie in cazul in care voi fi instiintat cumva de suma pe care trebuie sa o platesc Dar da asa ceva cautam . (hmm si nici macar nu esti expert ) Mai am de aflat cum o sa stiu suma de plata lunara pe care trebuie sa o platesc FARA SA IMI FAC CONT PE MYORANGE Multumesc RAFA!

cezar98
Junior entuziast
Salutare! Poti plati factura oricarui client Orange Romania Communications introducand suma si codul de abonat la https://fix.orange.ro/myaccount/plati-online/plateste-factura-altcuiva/ . Detaliile facturii le poti vedea in contul My Orange Fix.

Bogdan1962
Începător
Multumesc dar cum pot primi factura mamei pe mail fara sa ma inscriu in Myorange?

RafaHelper
#StarMember
@Bogdan1962, cu drag! Din păcate nu se mai primeste factura pe mail daca nu ai un cont creat, cred ca si pe vremea lui Telekom era la fel. Poti doar cere ca numarul de contact pentru acel abonament sa fie schimbat cu al tau si asa vei primi o notificare prin SMS cand se va emite o noua factură. Îți recomand sa ceri acest lucru prin mesaj catre Orange din pagina de contact si adauga toate detaliile in acel mesaj, date despre abonat si de ce vrei aceea schimbare. O varianta mai simpla e sa o intrebi pe mama ta atunci cand primeste factura. https://www.orange.ro/contact/

Anonim
Neaplicabil
@Bogdan1962 Presupun ca vrei sa platesti factura pentru un telefon fix? Cand s-a facut contractul la Telekom s-a dat un numar de contact (de telefon mobil)? Daca da, atunci iti trimit SMS cu suma de plata pe telefonul respectiv cand se emite factura, de asemenea poti suna la cei de la Orange si sa le ceri sa schimbe numarul de contact din baza de date, le dai un numar de-al tau si o sa-ti trimita tie SMS cu detaliile de plata si platesti prin modalitatea scrisa anterior de Rafa! Ar mai fi trebuit sa existe modalitatea prin care suni la un numar de la Relatii Clienti (Serviciul Clienti , sa introduci o parola Self Care si apoi robotul sa-ti spuna detaliile despre suma de plata), ca abonat Orange exista acest serviciu insa nu stiu daca este disponibil si pentru clienti Orange Romania Communications! De asemenea vad ca poti intreba CHATBOTUL Djingo detalii depre factura ("Detalii despre factură (valoare de plată, cost suplimentar, detalii convorbiri, activare/dezactivare factură electronică, metodă de plată etc".) https://www.orange.ro/servicii/chatbot/ trebuie doar sa introduci doar un nume obligatoriu! (si datele care ti le cer pentru a afla datele despre factura, cel mai probabil o sa-ti ceara numarul cont client).

Bogdan1962
Începător
multumesc pentru raspunsul mult mai aproape de ce aveam nevoie