anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Contract de abonament care nu a fost semnat niciodata

Eu27
Începător

Echipa Orange, daca v-am scris nenumarate emailuri precum ca, eu am avut abonamentul semnat cu Telekom pana in Iulie 2022, de ce va in apa tamari voi si continuati sa ma facturati lunar incontinuare? Cand eu nici nu am semnat contract cu voi. Am explicat ca, decodorul nu functioned a si platesc degeaba. Si ca nu sant deacord sa continui acest abonament pe care nici nu l am semnat cu voi. 

repet din nou! Nu mai trimiteti facturi de abonament ca nu folosesc deccodorul de tv si nici nu am contract cu voi. 
 Daca nu doriti  sa intelegeti acest lucru, va dau in Judecata , poate asa va veti potoli si nu imi veti trimite facturi incontinuare. 

repet: Nu am semnat contract cu Orange Romania! 
A-ti inteles romaneste? 

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Telekom Romania Comunications a fost vandut catre Orange Romania Comunications. Orange Romania Comunications are dreptul (de fapt, are obligatia) sa emita facturi pentru serviciile prestate.

Si sa nu uitam si noi, clientii Orange: Telekom Romania Comunications a fost vandut catre Orange Romania Comunications.

PS: iti recomand sa nu faci pasul spre judecata pana nu te lamuresti cum e cu achizitia Telekom Romania Comunications de catre Orange Romania Comunications.

Si nici nu trebuie semnat un contract intre tine si Orange. Contractul a fost semnat cu Telekom Romania Comunications, firma care a fost cumparata de Orange Romania Comunications de aproximativ un an...

 

https://comunitate.orange.ro/t5/informa%C8%9Bii-generale-achizi%C8%9Bie/orange-a-cump%C4%83rat-telek...

Si daca echipamentele nu functioneaza, de ce nu suni la relatii clienti pentru rezolvare?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Chiar dacă nu ai semnat contract cu Orange România, în urma tranzacției care s-a încheiat prin preluarea de către Orange a companiei Telekom Romania Communications, au fost preluați și clienții care aveau servicii la acel operator într-o nouă entitate numită Orange România Communications.  Deci din punctul acesta de vedere, sunt acoperiți legal. Dacă ai servicii care nu-ți funcționează sau au anumite probleme, atunci, în baza dovezilor că nu sunt funcționale și nu se pot remedia defecțiunile respective, poți cere rezilierea acestor servicii, fără probleme!

Succes!

 

delfinas
#StarMember

Vasile, bun venit in Comunitate!!!

1. Daca vrei sa reziliezi contractul cu Orange, care ți l-a preluat de la Telekom, nu aici trebuie sa arunci cu vorbe și acuzații, ci trebuie sa mergi la un magazin Orange și să ceri rezilierea sau sa trimiți un mail cu aceeași cerere. Aici e doar o comunitate a utilizatorilor Orange.

2. Contractul inițial merge înainte, chiar daca tu nu îți dai acordul și a trecut perioada contractuală, până când ceri oficial sa se schimbe sau sa se rezilieze contractul.

3. Telekom a vândut, îți place sau nu, divizia de servicii fixe către Orange. Nu-ți place, închide contractul și gata, ai scăpat!