anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro ful minute si net in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G???

Lordul
Junior entuziast
Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro fara perioada contractuala cu minute si net national NELIMITAT in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G ???
81 Răspunsuri 81

Lordul
Junior entuziast
Cand te pragatesti sa elimini concurenta si dupa doi ani aproape de la demararea acestor demersuri si 9 luni de la finalizare ... sa ajungi in situatia asta e PURA LACOMIE ... nu putina, ce luare prin surprindere !!! Am auzit de caz ... care avea 50- 60 de mii de euro ... o cumparat bmw de toti banii si baga benzina de 10 lei EXACT asta O facut orange ... isi MERITA cu varf si indesat soarta in care singur o ajuns din cauza LACOMIEI !!! Singurul CATIGATOR de departe acum e VODAFONE si cosmote la final sper ca ORANGE sa piarda si clientii achizitionati si mare parte din ce aveau ei ! Cine plateste abonament de 15 euro nu sta sa fie bataia de joc a orange luni de zile doar daca e sub contract dar si atunci poate face reclamtii repetate la ancom pentru nerezolvarea problemei si sa i se dea drumul sa plece . Mai vorbesc cu un baiat de pe orange dupa 10 min nu te mai poti intelege indiferent unde este si cat semnal este ... trebuie inchis si sunat iar ... or pus limita si la durata apelurilor .... la unii ... Ce sa conecteze la reteaua lor ??? Nici 30 % din clientii telekom luati nu cred ca iau bagat pe releele orange ... la mine din 3 abonamente au bagat unu si doua nu dupa 2 saptamaiini le-o luat foc reteaua la propiu de mi-au suspendat numarul si posibil la multi altii, da pe aici scriu destul de putini . Se mai scapa si cate o secretara si sa iti zica ca sunt FOARTE multe reclamatii si probleme . Problemele la TELEKOM erau ca foarte multi angajati INCOMPETENTI au ajuns in acea firma din cauza NEPOTISMULUI , doar 46 la % e detinut de ... nici macar nu mai scriu ca miii .... Ce sedii isi facusera romtelecomul la vremea respectiva ... ultima fita numa STICLA , de unde sa mai fie bani de investitii in infrastructura ... Oricum unde oferea servicii de calitate TELEKOMUL, erau cele mai ieftine . Am primit simul cu numarul provizoriu a mers 4 G + 1 zi semnal maxim , iar nu o mai mers dupa care iar o mers 4 G + vreo doua zile dupa care nu mai mere deloc ... 100 % ii limitat acesul la 4 G + functie de abonament ! Acu problema ii ca inca mare parte din clientii preluati de orange inca is pe releele cosmote si eu portandu-ma inapoi imi INCARCA mie reteaua si de aia nu imi mere 5 G :(((. SIgur orange plateste bani grei pentru clientii neportati inca pe releele lor , in loc sa fi cumparat si relele alea ... cred ca acu pierd mult mai multi bani pe chirie decat daca le luau si nu ajungeau in situatia asta . Din ce se intampla i-a interesat doar FIBRA telekomului nu abonatii de telefonie mobila ... de care isi bat joc cu varf si indesat si de unii si de altii ! Si planul de pe hartie de care amintesti a fost facut cu ochii inchisi ... DOAR stiau ce INFRASTRUCTURA detin stiau cati clienti de mobil o sa ia CUM adica nu o iesit bine ??? Pai daca ai o retea ce duce sa zicem doar 1 mil de abonati si tu mai aduci inca 500 de mii FARA sa INVESTESTI 1 leu sa ii poti prelua si sa NU fie probleme ... NOAPTEA MINTIII !!!! Si NU e o preluare ce s-a petrecut peste noapte !!!

Razvan
#StarMember
Ti s-a emis factura și ți-au dat drumul la portare și la al treilea nr?

Lordul
Junior entuziast
Factura sigur, s-a emis dar numărul nu e portat, cică in 25 mai e programat la portare, când eu am făcut în 26 aprilie prima cerere și a doua in 17 sau 18 mai a doua oară pentru al treilea număr. Oricum atâtea "calități" la aceste cote apoteotice Extraordinar de rar tii dat sa întâlnești și tocmai la numărul unu Mondialu pe Romania!!! Și gratis să îmi ofere acum servicii de telefonie numărul unu Mondialu nu vreau sa mai aud deloc de ei !!!

Lordul
Junior entuziast
Mninuneeee!!! După 1 luna de zile și două cereri de portare, după plata 6 abonamente timp de 1 luna și luna asta au mai taxat și numărul portat azi... Numărul unu Mondialu... Sa ajungi sa faci așa ceva ... Sa iei cu japca banii pe 4 abonamente și să ții 20 de zile număr suspendat fara motiv!!! Q.E.D.

Razvan
#StarMember
Felicitări pentru perseverență!

Mădălin
Cunoscător certificat
Totuși nu cred că Orange ar sabota clienții Telekom care acum sunt ai lor.Chiar și pe cei cu prepay t3lkom . Nu înțeleg de ce infrastructura nu poate deveni comuna iar reîncărcarea sa se facă din Orange .

Razvan
#StarMember
Pai nu sunt chiar ai lor. Poate o strategie să scadă valoarea de piață a OROC prin mutarea abonatilor de pe fostul telekom pe ORO, in felul acesta la urmatoarele negocieri, pretul oferit catre stat pentru fuziune să fie mai mic.