anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament suspendat. Cum pot rezolva problema?

AdrianPrunas
Junior entuziast

Salutare! M-am trezit astazi cu abonamentul suspendat. Factura e platita ieri, din aplicatie. La 300 sun degeaba, imi spune ca e suspendat si sa sun la 1930. Acolo sun tot degeaba, am facut toti pasii pentru confirmarea platii, tot nimic.

Aplicatia nu merge, erori peste tot (si daca intru la help) iar daca incerc sa intru pe deranjamente ma redirectioneaza pe site. Ca sa fiu mai clar: deschid aplicatia, intru la deranjamente, primesc un redirect unde imi spune sa instalez aplicatia (cea din care am initiat pasii)

Ce altceva pot face sa deschid un canal de comunicare?

33 Răspunsuri 33

nu merge 300, imi spune ca e suspendat si se inchide apelul. la 0374300300 am reusit sa fac confirmarea platii dar nimic altceva nu merge. daca incerc sa aflu detalii (sun de pe un vodafone, ca nu merge de pe orange fiind suspendat) imi cere numarul de telefon orange, il introduc, spune ca e gresit. l-am introdus de vreo 5 ori.

pe django am reusit sa dau de cineva de la serviciul clienti care, surpriza, imi spune sa sun la 300. incredibil.

da, stiu ca e vina mea ca am intarziat plata. dar sa nu poti comunica cu o firma de comunicatii... ce sa mai zic

a 3-a oara raspund, nu mai scriu iar tot ca deja incep sa ma enervez. nu merge 300

Atunci, nu ai alta solutie decat sa mergi la un magazin OROC sau sa mai ai rabdare un pic, sa se vada plata in sistem. In ce oras esti?

cluj-napoca. adica nu e ok orice orange shop? cum stiu care e OROC? 

Daca esti in Cluj ar trebui sa scapi rapid. Vezi magazinele Orange pe harta, aici: https://www.orange.ro/shops/

Cu mov sunt cele OROC.

pot sa bag mana in foc ca nu mi-au aparut cele mov pana acum :)) de la 8 dimineata caut, cred ca o iau razna de la nervi. multumesc tare mult!

1. Piata Marasti nr. FN, sensul giratoriu, Cluj-Napoca

2. Str. O. Petrovici nr. 2, Cluj-Napoca

 

Cu drag

Blue12
Senior

Numai pe orange.ro/contact din sectiunea "Trimite-ne un mesaj" sau direct pe acest link poti lua legatura cu ei: https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

mihai_13
Maestru

va dau un sfat , un sfat care nu face"cinste" portocalei"  NU mai platiti (deocamdata)  factura  de pe aplicatii  telefonice  , platiti de pe web de pe site .

AdrianPrunas
Junior entuziast

inca nu merge, am gasit magazinul si am platit inca o data tot, ei spunand ca in 10-15 minute ma reconecteaza. au trecut 2 ore. stiu ca e greseala mea, incerc sa o repar si ei efectiv nu vor. va multumesc pentru raspunsuri si rabdare, o zi minunata sa aveti!

Cu plăcere!!!

Nu le-ai arătat dovada plății, de ce te-au pus sa plătești din nou?

am aratat dovada platii (am facut-o si sunand la numerele vietii care mai mult nu merg), dar pentru ca lor le apare inca "in procesare" au zis ca de obicei dureaza 24 de ore pana se proceseaza (deci azi la 19:38 aprox ar fi 24 de ore). problema mea e ca nu pot lucra fara internet si am vrut sa incerc rezolvarea cat de repede ca sa nu pierd o zi de munca. practic am platit a 2-a oara la alegerea mea (stiu ca ce am platit ieri o sa intre lunile urmatoare, nu ma deranjeaza). foarte frustrant, urasc visceral orange. doar prostii de genul asta am patit cu ei, am renuntat acum 13 ani si uite ca acum iar am treaba cu ei, fortat de imprejurari (au cumparat telekom, singurul provider de fibra din zona mea). 

Îmi pare rău de situația ta, dar în acest caz e vina ta, pt că ai întârziat atâtea zile cu plata, iar acum vrei sa se rezolve instantaneu. Trebuia să iei o cartelă de 5 euro și făceai hotspot de pe telefon sau rugai un vecin să-ți de-a voie la wifi ul lui și așa nu pierdeai o zi de muncă.

am mai incercat, nu merge asa. si acum sunt pe hotspot, am 2 telefoane dar am nevoie de fibra, lucrez cu fisiere imense. stiu ca e greseala mea si o platesc, nu am ce sa comentez aici. in acelasi timp stiu cum functioneaza providerii, am aproape 20 de ani in IT. sunt cateva click-uri ca sa dea drumu la robinet, in comparatie la telekom functiona instant chestia asta (e acelasi app cu reskin, am mai patit cu plati ce au ramas agatate si eu am primit confirmarea dar de fapt nu era facuta). suntem totusi in 2023 si orange e ditamai gigantu. da, e greseala mea si platesc pentru ea, dar sa ma pedepseasca ca-n clasa a 3-a ca nu mi-am facut tema si n-am voie sa ies afara deja e cel putin penibil 🙂 gata, ca mi-a ajuns pe azi.

multumesc inca o data pentru informatii, m-ati ajutat mult sa ajung la ei