anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Userul și parola la Netflix

Cristinacriss90
Începător

Cum pot afla userul și parola la Netflix?

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este vorba de oferta prin Orange, intri din cont și nu trebuie.

Ai detalii aici:

Trebuie să Intri în contul tău My Orange , de pe varianta web ( laptop/ desktop), secțiunea Netflix, alege abonamentul Orange pe a cărui factura vrei să achiți serviciul Netflix. Vei primi apoi un SMS pe numărul de telefon ales, cu detalii despre activarea serviciului Netflix.

Dacă intri în My Orange și dai click stânga pe ,,Sumar", ar trebui să îți apară chestia cu Netflix, că în poză atașată. Și în rest, este simplu! În mod normal, trebuie să apară Netflix, pur și simplu, pe care îl accesezi și selectezi un număr de telefon și urmezi pașii.

Dacă ai probleme generale cu Netflix, îi poți contacta aici:

https://help.netflix.com/ro/node/470

Succes!

 

arsradu
#StarMember

Salut,

Ar trebui sa fie cele pe care le-ai setat. Nu ti-ai creeat un cont? Daca nu-ti mai amintesti parola, poti folosi formularul de aici pentru resetare. Daca nu-ti mai stii email-ul…e mai complicat, pentru ca formularul oferit de Netflix necesita introducerea datelor de card. Ceea ce, daca beneficiezi de Netflix platit de Orange, nu ai de unde sa iei.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Cristinacriss90, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite în Comunitate? Te așteptăm să revii cu vești bune.