anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Suport LAN la receiver HD

Szabolcs
Explorator entuziast
Buna ziua! Am o intrebare, oare la ce foloseste suportul LAN din spatele receiverului? Am la alt operator receiver cu port LAN, dar acolo daca il conectez la router pot sa vizionez canale replay pe maxim 7 zile. Aici din cate vad nu se intampla nimic! Multumesc!
12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember
Depinde ce fel de receptor. Probabil că are o funcție pentru iptv și are are ieșire lan pentru conectare la ruter.

Razvan
#StarMember
Probabil e pentru funcția IPTV, dar cum la Orange nu este disponibilă, deocamdată are funcție de decor. Poți sa ne spui despre ce model de STB este vorba?

Ascary
Campion certificat
Unele au YouTube preinstalat și IPTV,însă până nu aflam modelul nu putem spune prea multe 🙂

teacher_
#StarMember
E vorba despre un model general, așa vine din fabrică, cel care o fabrică o face pentru mai multi furnizori, dintre care la Orange nu se întâmplă nimic. 🙂

Szabolcs
Explorator entuziast
Este vorba despre receiver Orange si tv Nei. Routerul de la Orange marca Huawei HG8247U.

Vio73
#StarMember
Așa vin din fabrică, fiind pregătite pentru IPTV!

Razvan
#StarMember
Poate după ce vor cumpăra rețeaua fixă Telekom, și ORO să ofere servicii de IPTV.

Vio73
#StarMember
Cu siguranță vor oferi și acest serviciu. Momentan nici nu prea au cum.

Laura_cio
Senior
Te ajuta la conectarea receiverului IPTV.

Titi_van
Începător

Aceeași întrebare o am și eu, mai ales că unde locuiesc nu pot folosi antena de satelit și, din cauza asta, conectarea la internet m-ar ajuta enorm. Folosesc un receiver "Made by Kaonmedia" care nici nu amintește prin meniul său de vreun conector LAN. Poate cineva să-mi zică dacă și cum se poate accesa funcția de internet pe acest dispozitiv? Sau e pus acolo doar că sa impresioneze clienții și să crească prețul?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Conform manualului de utilizare, acel port este pentru Ethernet, dar este momentan inactiv. Posibil pe viitor sa fie adaugate functionalitati noi care sa-l foloseasca. Dar momentan nu pare sa existe suport software pentru el.

Client Orange

Pe langa cele spuse de colegii de comunitate, din cate stiu, acele porturi LAN ar fi pentru IPTV sau conexiune la un anumit server (IPTV sau functie de inregistrare, etc) in functie de... functionalitatile de soft permise.

La modul general, operatorii care ofera TV prin fibra/coaxial (sa zicem "cablu traditional"), blocheaza acel port intrucat necesitatea folosirii lui este nula (adica 0).