anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Serviciul tv și internet nu este funcțional de 5 zile

ElaI
Începător
Salut, din 18.08 serviciul tv și internet nu este funcțional , deranjamente de infrastructura apare in cont aplicație , fără a primi un termen de rezolvare. Când se remediază problema ?
4 Răspunsuri 4

BlackWolf
Senior certificat
Salut! Am mai vazut clienti cu problema asta. Se pare ca sunt avarii si Orange lucreaza pentru remedierea acestora. Inca nu este un termen fix de finalizare a lucrarilor. Suna la 300 si intra in legatura cu un operator pentru a primi mai multe detalii. In chatul din My Orange dureaza si cateva zile pana te preia un operator, deoarece sunt aglomerati. Ai aici un topic asemanator: https://comunitate.orange.ro/questions/3003421-deranjament-nerezolvat-4-zile-telefonie-fixa-preluata-orange-telekom

Vio73
#StarMember
Salutare! Numai ei pot să-ți spună, oricum. Aici, în Comunitate, suntem și noi tot clienți, ca și tine. Fa o sesizare din secțiunea Contact sau scrie-le pe Chat Djingo și trebuie să primești un răspuns mai clar. Succes!

DanielaH
Moderator
@ElaI, s-a remediat situația?

ElaI
Începător
Buna. Daniela, nu s a rezolvat nimic! E cea mai trista experiența cu un provider ! Căutam alt furnizor. Multumesc de întrebare .