anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme Dacia Duster connected by Orange

Jimi
Junior entuziast
Am cumpărat o Dacia Duster cu pachetul connected by Orange și, după două săptămâni, am primit prin curier și pachetul Orange propriu-zis. Pachetul include o tabletă Huawei MediaPad T5 cu cartela de date Orange aferentă, un modem Huawei Mobile WiFi 3s și el cu cartela Orange aferentă, posibilitatea creării unui cont nou de HBO GO și a unuia de Orange TV Go . Până aici, toate bune și frumoase. Am instalat cartela în tabletă, mi-am transferat pe tabletă tot ce trebuia, am actualizat-o la ultimul sistem de operare, am urmat întocmai toți pașii indicați în documentație și... stupoare! Linkul indicat(orange.ro/parteneriate/dacia-duster) nu se deschide fiindcă nu mai există, persoana de la Orange chat habar n-avea de acest pachet... În fine, am dat de un domn la Orange clienți care m-a ajutat să-mi creez contul de Orange TV Go. La HBO Go primesc eroare, mi-a cerut captură de ecran, i-am dat-o, în van deocamdată. Altă problemă e că nu pot da și primi apeluri cu tableta deși în bara de sus apare că e conectată la rețeaua Orange. Merg doar SMS-urile. Iar modemul Huawei nu dă deloc de semnal Orange nici sub cerul liber, darămite în mașină. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Dacă da, cum s-a rezolvat? Mulțumiri anticipate! Jimi
50 Răspunsuri 50

DanielaH
Moderator
@Jimi, ne bucurăm că ai rezolvat, deocamdată parțial, situația și că funcționează HBO Go. Te așteptăm cu feedback și după vizita în magazin.

Bartzole
Începător
Va multumesc pt info nr. tel. Am reusit azi sa vorbesc cu ei, nu s a rezolvat, dar astept sa ma sune.

RafaHelper
#StarMember
@Jimi, cartela SIM pentru tableta este livrata in toate dimensiunile, SIM standard, microSIM, si nanoSIM, poti oricand sa iei partea de microSIM si sa o adaugi la nanoSIM pentru ca sim-ul din telefon sa fie compatibil cu slotul din tableta. Poti sa faci asta? Ai accesat interfața de configurare a modemului, poți sa ne pui câteva capturi de ecran?

Jimi
Junior entuziast
@Bartzole Cu plăcere. Precis se va rezolva, succes! @toțiceilalți Problema cu modemul s-a rezolvat la Orange Shop, nu era nevoie de nicio configurare etc., ci doar trebuia anulat codul PIN.

RafaHelper
#StarMember
@Jimi, eram sigur ca nu iti merge de la PIN. Daca accesai interfața de configurare puteai seta acel modem si dezactiva PIN-ul. Nu era nevoie sa faci un drum pana la un magazin Orange.

DanielaH
Moderator
@Jimi, poți posta, te rog, un comentariu nou în care să concluzionezi pe scurt cum s-au rezolvat toate problemele? Îl vom marca noi ca soluție, va apărea primul și, în acest fel, va fi de ajutor și pentru alți membri în cazul în care se vor confrunta cu o situație similară și vor căuta răspuns în Comunitate. Mulțumim mult, anticipat.