anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme Dacia Duster connected by Orange

Jimi
Junior entuziast
Am cumpărat o Dacia Duster cu pachetul connected by Orange și, după două săptămâni, am primit prin curier și pachetul Orange propriu-zis. Pachetul include o tabletă Huawei MediaPad T5 cu cartela de date Orange aferentă, un modem Huawei Mobile WiFi 3s și el cu cartela Orange aferentă, posibilitatea creării unui cont nou de HBO GO și a unuia de Orange TV Go . Până aici, toate bune și frumoase. Am instalat cartela în tabletă, mi-am transferat pe tabletă tot ce trebuia, am actualizat-o la ultimul sistem de operare, am urmat întocmai toți pașii indicați în documentație și... stupoare! Linkul indicat(orange.ro/parteneriate/dacia-duster) nu se deschide fiindcă nu mai există, persoana de la Orange chat habar n-avea de acest pachet... În fine, am dat de un domn la Orange clienți care m-a ajutat să-mi creez contul de Orange TV Go. La HBO Go primesc eroare, mi-a cerut captură de ecran, i-am dat-o, în van deocamdată. Altă problemă e că nu pot da și primi apeluri cu tableta deși în bara de sus apare că e conectată la rețeaua Orange. Merg doar SMS-urile. Iar modemul Huawei nu dă deloc de semnal Orange nici sub cerul liber, darămite în mașină. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Dacă da, cum s-a rezolvat? Mulțumiri anticipate! Jimi
50 Răspunsuri 50

RafaHelper
#StarMember
@delfinas nu am încredere in ce a postat acel cont de Huawei Romania, tocmai de aceea am verificat singur aceasta informație. Găsești mai multe detalii in manual la pagina 24. https://consumer.huawei.com/ro/support/tablets/mediapad-t5/ Aștept sa revină @Jimi cu un răspuns daca ii merge cu o cartela normala sau nu.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Te referi la sectiunea "intrebari frecvente"? Vad ca sunt doar 3 pagini si din raspunsuri, sesizez ca sectiunea se refera la toata produsele lor, nu doar pt aceasta tableta, pt ca sunt indicatii legate de 5G, de ex, ceea ce nu e cazul aici. Poate nu vad eu ce vezi tu, asa ca fa o captura de ecran. Eu stiu ca mai sunt tablete mai noi (de ex https://www.emag.ro/tableta-lenovo-tab-m10-fhd-plus-octa-core-10-3-4gb-ram-128gb-4g-iron-grey-za5v0041bg/pd/DRCZTYMBM/?ref=fav_pd-title ), care nu mai au functia de apelare, merg strict pe ideea de minicalculator, nu de telefon mai mare cum se intampla candva. Huawei chiar are consultanti pe site-ul eMag, nu e o pacaleala si cred ca ar fi avut tot interesul sa spuna ca suporta functia de apelare, daca e real. Sunt curioasa daca nativ avea aplicatia "apeluri", daca avea, atunci suporta aceasta functie, daca nu... nu.

RafaHelper
#StarMember
@delfinas, găsești aici link-ul direct către manualul de utilizare. Pagina 24 din manual: https://consumer-tkbdownload.huawei.com/ctkbfm/servlet/download/downloadServlet/H4sIAAAAAAAAAD2QUU_CMBSF_8qyB6PJILe33db65HAdEkSJQng0de2kydxIWTVi-O8WQny7X-7Jueee39jvjVv97Ex8G5M4iXX_3V2QBmxsa57U5wkf1sVGzqKF0VYtlY5WaTTdWu3byA-2tQc19M633o6ui-krjh5BXJ2HDYhELtYzPoY3oMnL8814p5uL91IN2-DNG1UjEQ0qQliKWqS8bqg2GmrD6hqD-t0eZjpI58Wd60euB8gzwgWEVe2MGmzfrewpKMlAMAoMCAAk8d5-dGrw7vSC4CUVHFJZTaocgd9LiVRKSgWTiClnkwnFnGRlKRjwCkBgLrMcC5qVmJ9vhRiXeuZFwC_VWr3-r3Bw3hz_APVqGSpUAQAA.pdf ‏‏‎ ‎ Nu am zis ca e păcăleală cu acele răspunsuri, am motivele mele sa cred ca persoanele din spatele acelor mesaje oficiale sunt slab pregătite. :) Din manual reiese ca exista aplicația de apeluri instalata din fabrica.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Da, am citit, dar m-am uitat pe toate capturile de ecran si nicaieri nu am vazut pictograma pt "Apeluri". Jimi spune ca SMS-uri poate trimite, ceea ce ma face sa cred ca SIM-ul nu are activa doar partea de date mobile, Interesant ar fi sa incerce si cu alt SIM, sa vedem daca poate efectua apeluri. Daca nu merge nici asa, inseamna ca e o greseala in manual sau in Romania e o versiune fara "apeluri voce", dar au lasat explicatiile in manual, dintr-o eroare.

Bartzole
Începător
Am aceeași problema cu crearea contului hbo GO. De pe chat mi au zis sa sun la 410 sau 021203410, dar cum sa fac asta dacă nu se pot initia apeluri de pe tableta asta..... O sa caut pe cineva cu abonament Orange sa pot sa sun

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Suni la 021203410, din orice retea.

Bartzole
Începător
Nu merge, nu se formeaza. Cel putin din Telekom

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Acum vad ca nu e bun numarul, vezi că lipseste o cifra.

Jimi
Junior entuziast
@Bartzole Sună la 0374 44 3410 dacă n-ai reușit să-ți faci contul urmând pașii din procedura descrisă în pachetul Duster connected by Orange. Eu așa am făcut (nu de pe un număr Orange) și până la urmă m-au ajutat să-mi fac contul de HBO GO. Mulțumiri pe această cale domnilor Ștefan Liviu și Daniel Lucaci de la Orange.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Jimi, bine că ai rezolvat!!! Cu ocazia asta, îi ajuți și pe alții aflați în situația ta! 🙂

Jimi
Junior entuziast
@delfinas Am rezolvat-o doar cu HBO GO. Mai rămâne să vedem de ce nu funcționează modemul. Adică pornește, se vede cu PC-ul, cu tableta... dar semnal Orange, ioc! Doar beculețul roșu! Deși tableta are semnal, și încă bun. Bănuiesc că e ceva în neregulă cu sim-ul, dar pentru asta trebuie să-mi rup timp să merg la un magazin Orange să-l verifice și eventual să-l înlocuiască. Sper să am timp săptămâna viitoare, o să anunț rezultatul când o să-l am.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Da, cel mai bine e sa mergi într-un Orange Shop, când ai timp și să sperăm că se rezolvă și cu acel SIM/modem.

RafaHelper
#StarMember
@Jimi, ai încercat ce ti-am recomandat cu tableta? Poți pune un sumar al beneficiilor din pachetul Duster connected by Orange pentru alți membri?

RafaHelper
#StarMember
@Jimi, ce model de modem ai? Ai accesat interfata de configurare a acestuia?

Jimi
Junior entuziast
@rafa.helper Nu, nu am încercat. Cartelele din telefoanele noastre sunt toate nano simuri, iar cea din tabletă este mini sim, deci nu se „pupă”. În ce privește modelul de modem etc., îți recomand să citești postarea inițială unde apar toate detaliile 😉