Am cumpărat o Dacia Duster cu pachetul connected by Orange și, după două săptămâni, am primit prin curier și pachetul Orange propriu-zis. Pachetul include o tabletă Huawei MediaPad T5 cu cartela de date Orange aferentă, un modem Huawei Mobile WiFi 3s și el cu cartela Orange aferentă, posibilitatea creării unui cont nou de HBO GO și a unuia de Orange TV Go . Până aici, toate bune și frumoase. Am instalat cartela în tabletă, mi-am transferat pe tabletă tot ce trebuia, am actualizat-o la ultimul sistem de operare, am urmat întocmai toți pașii indicați în documentație și... stupoare! Linkul indicat(orange.ro/parteneriate/dacia-duster) nu se deschide fiindcă nu mai există, persoana de la Orange chat habar n-avea de acest pachet... În fine, am dat de un domn la Orange clienți care m-a ajutat să-mi creez contul de Orange TV Go. La HBO Go primesc eroare, mi-a cerut captură de ecran, i-am dat-o, în van deocamdată. Altă problemă e că nu pot da și primi apeluri cu tableta deși în bara de sus apare că e conectată la rețeaua Orange. Merg doar SMS-urile. Iar modemul Huawei nu dă deloc de semnal Orange nici sub cerul liber, darămite în mașină. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Dacă da, cum s-a rezolvat? Mulțumiri anticipate! Jimi