anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu semnalul internet wifi prin cartela

Adascaliteidani
Începător
Bună ziua, cum e posibil sa fie un semnal așa slab cu routerul wifi prin cartelă? Am și cartela prepay și merge mult mai bine. Trebuie sa fac hotspot de pe prepay Orange ca să mă uit la un film. Nu recomand acest router wifi alb. Se pot vedea mai jos diferente și de 10 ori.
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Posibil să ai acel Alcatel, care este o mizerie. Totuși, caută un loc cu semnal mai bun, adică spre fereastră, in pod ( dacă stai la casa), etc, eventual unde să fie pe partea cu antena de unde vine semnalul. Sper să poți prinde mai mult! Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Interesant ca merge mai bine de pe telefon. In mod normal, ar trebui sa fie la fel. Vad ca pe telefon ai H+, ceea ce inseamna 3G, ceea ce inseamna...cam cat ai tu in rezultatele testelor. Cam aia e viteza la 3G. Banuiesc ca nu ai semnal mai bun de atat, asa-i? Un 4G eventual ar putea sa faca o oarecare diferenta. In cazul asta, nu zic ca n-ar fi si router-ul de vina. Dar problema majora este semnalul.
Client Orange

Pololică
#StarMember
Verifica semnalul 4G in zona ta (in special la interior, unde este routerul). Daca la interior nu receptionez 4G, slabe sanse sa prinzi viteze mai bune.

BlackWolf
Senior certificat
Salut! Ce marca e routerul? Și Huawei-ul B311 și Alcatel-ul sunt albe. Alcatel-ul este unul dintre cele mai slabe routere de pe piața. Și se pare ca sunt probleme cu rețeaua în zona ta, la vitezele pe care le prinzi pe telefon, probabil e congestionata reteaua. Sunt foarte slabe, sunt viteze cam de 3G simplu. Pai eu pe H+ la semnalul pe care îl ai tu prindeam în jur de 25 Mbps download, acum ceva timp în urma. Fa sesizare la 300 sau intra în legătură cu un operator pe chat-ul My Orange și spune-le și de router-ul defect, pentru ca ai garanție, poate se rezolva ceva...