Noah.... sesizare era depusă pentru internet, pentru ca se misca foarte foarte lent, in condițiile in care eu sunt la zi cu facturile, m-au sunat si mi-au spus ca daca nu pot folosi serviciile lor sa cer o reziliere de contract, sa ma duc sa predau echipamentele si asta e.
La vreo săptămâna sau doua, nu aveam semnal nici pe telefon, zic hai sa ii sun sa vad ce de întâmpla, de ce nu este semnal de loc.
Nu consider ca i-am aglomerat atata timp cât ei imi trimit lunar factura de aproape 200 de lei si eu nu pot sa beneficiez de serviciile lor..... daca erai in situația mea, la fel făceai, nu am sunat sa depun o alta sesizare am sunat sa var doar de ce nu e semnal, e la mine problema sau e la ei.
Am aflat din alte surse ca in seara aia a fost o problema de la ei pentru ca mai mulți utilizatori nu aveau semnal.
Dar ce sa vezi ca ei mi-au închis telefonul....
Nici nu mai contează, cât de curând o sa reziliez contractul, si o sa imi iau internet de la o alta companie. Asta este, Orange are servicii scumpe, si daca apare o problema te descurci cum poti, important e sa le plătești facturile ca poti folosi serviciile sau nu, nu mai e problema lor.