anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet si TV la o locatie la munte, fara fir

bethie
Junior

Buna ziua, 

M-ar interesa sa am net si tv la o locatie la munte, fara fir. Am inteles ca ar fi posibil acest lucru cu un router 4G ca de ex. acesta de jos. Net-ul va fi folosit pentru e-mail/ cautare de informatii, fara descarcari de filme dar nu inteleg cum se poate rezolva cu semnalul TV, programe de stiri si filme obisnuite...

"Net Fix 4G 11 Internet prin rețeaua 4G "cu internet prin rețeaua 4G și router Wi-Fi inclus, dedicate exclusiv utilizării în locații fixe."

Va multumesc, 

CSecu

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Recomand pachet Love de tv satelit și netul care este nelimitat, adică net fix 4g 11, cu routerul Huawei B 535, care suportă 4g+ și mai multe benzi. Să nu faci greșeala să iei B 311, care este prost și că semnal și că soft ( întrerupe la greu). Dacă vrei canale tv mai multe, alegi pachetul Premium, iar mai puține in Esențial. Atenție, verifică mai întâi semnalul din zonă, să fie acoperire.

Am avut mulți ani așa ceva și trebuie să înțelegi că la netul mobil poți avea diferențe de semnal și viteze și dacă muți routerul cu un cm în stânga sau dreapta sau mai sus sau jos. Trebuie poziționat mai spre fereastră, mai sus și pe partea dinspre antena de unde recepționează semnalul.

Edit:

Dacă ai viteze bune la net și tv Smart, poți vedea programele tv și în Orange tv go. Am folosit și eu varianta asta într-o locație unde nu aveam cablu. Fiind netul nelimitat, nu ai treabă cât se consumă, doar să poți instala aplicația și e și mai ieftin. Mă gândesc că ești temporar pe acolo.

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

delfinas
#StarMember

Bethie, bun venit in Comunitate!!!

Daca netul e pt uz personal si, mai ales, ocazional, mai bine folosesti telefonul pe post de hotspot pt un laptop. Nu-ti recomand router 4G, mai ales daca nu ai semnal bun acolo.

Cat despre tv, faci un abonament la televiziune prin satelit.

DETALII: https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/

Multumesc mult ptr raspuns...

Nu este posibila mongtarea unei antene si din acest motiv ma gandeam la un router ptr net si TV prin net....daca o fi posibil...

 

Este posibilă, doar să ai viteze bune. Eu am folosit așa ceva, dar depașeam lejer 70-80 Mbps.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Semnalul TV va fi receptionat prin antena parabolica. Mai jos link cu ofertele curente de internet fix prin 4G (practic, prin SIM) si televiziune prin parabolica (Satelit).

https://www.orange.ro/love?filterCode=internet4G&tvSatelit

 

Tv prin net doar prin Orange TV Go, dar îți trebuie semnal bun la internet pt un streaming video bun, ceea ce prin routerul 4G nu garantez.

Ai optiunea Orange TV Go (parca e si un TV Box/Stick...) sau aplicatie direct pe Smart TV.

https://tvgo.orange.ro/

Vezi daca te ajuta. Nu sunt toate canalele disponibile prin satelit sau fibra, dar... poate fi o alternativa.

Totusi, cum zic si colegii de comunitate: asigura-te ca ai semnal bun la telefon, altfel partea video s-ar putea sa sufere la calitate.

Buna ziua,

Revin cu problema/intrebarea mea.

Am intrebat la Orange (serv clienti) despre internet si tv prin reteaua 4G fara fibra optica si am inteles ca as putea folosi un Router 4G impreuna cu un tv smart Samsung (compatibil), pe care sa descarc aplicatia Orange TV Go...si in functie de abonament as avea 100 say 200 GB trafic de internet fix național inclus la viteză 4G+ si o grila de programe.

Am mai vazut ca pe Valea Prahovei (Sinaia) acoperirea Orange este buna si am verificat ca am semnal bun la telefon.

Ce parere aveti?

Multumesc

La cel cu 200 GB ai net nelimitat. Îți trebuie net nelimitat, pentru că se consumâ foarte mult internet. Crede-mă că știu ce spun, pentru că am folosit mult timp.

Ai aici net fix 4g 11:

https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/

Baftă!

OK. Multumesc...inteleg ca este o solutie viabila cu net nelimitat. 

E cea mai bună. 

MULTUMESC MULT PTR AJUTOR!!!!!

Cu mare drag!

Buna seara,

Am rezolvat...cu net-ul si este OK cu un abonament 4g11, la 11Euro/luna

Am acces la un nr de canale disponibile pe Orange TV Go...cateva de stiri (Kanal D, Prima, National, Realiatea TV, Romania TV ...) si multe altele mai putin interresante....

Ce ar trebui sa fac pentru accesul la alte canale de filme...de ex. Diva, AXN, Film Box...? ...sau de sport...?

https://www.orange.ro/tv/tv-go/optiuni-tv-go/

Ar trebui sa alegi varianta plătită pentru a beneficia de restul canalelor disponibile în aplicație.