anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet prin satelit telefonie fixă sau mobilă tv digital satelit - Com. Tirlisua cătunul Agrieșel

Boss1981
Începător

 Com. Tirlisua cătunul Agrieșel se poate așa ceva este semnal  Orange 4G+ sau nu.

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu e foarte clar ce anume te intereseaza. Titlul se refera la serviciile fixe (si nu stiu sa existe la Orange internet prin satelit, doar TV), dar continutul se refera la serviciile mobile, si mai exact probleme de semnal.

Ajuta-ne sa te ajutam. 🙂 Ce anume te intereseaza?

Daca e vorba de semnal, conform hartii de acoperire, da, ar trebui sa fie 4G+ in zona. Inteleg ca tie nu-ti apare pe telefon? Daca da, ce telefon ai? Suporta Carrier Aggregation (sau 4G+)?

Client Orange

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Dacă te referi la internetul mobil 4g (4g+), pentru că Orange nu oferă internet prin satelit, pe hartă apare că ar fi. Din păcate, harta este doar orientativă în multe cazuri, pentru că realitatea poate fi cu totul alta, mai ales că, din câte văd, este vorba de o localitate din zonă de deal. Te sfătuiesc, dacă sunteți mai mulți în această situație și aveți probleme de semnal, să faceți o sesizare comună la adresa de email serviciul.clienti@orange.ro, pentru că în Comunitate suntem majoritatea clienți, ca și tine. Acolo,  mă gândesc că poate se analizează treburile și poate se face ceva concret! E valabil și cu serviciile de fibră. Eu am făcut în trecut așa ceva și am reușit. E adevărat că nu de la prima încercare!

Succes!

Pololică
#StarMember

Nu are nimeni un telefon 4G sa verifice semnalul?

Legat de satelit, va trebui o verificare zonala.