Tudor, se pare ca, in continuare, intelegi ce si cum vrei, personal luand-o tu. Nu-ti cer sa studiezi activitatea mea si vechimea mea din Comunitate, ca sa vezi ca cele mai multe raspunsuri ale mele sunt la subiect, fara alte divagatii. Nu te victimiza, ca nu-ti sta bine, nu am nimic personal cu tine, ti-am mai spus. Sunt foarte multi membri noi cu care nu am clenciuri, dimpotriva, am incercat sa ii ajut, sa le dau un sfat cand am putut. Daca nu am avut toate informatiile, am studiat pb, m-am documentat si am raspuns, dar nu din raspusurile date de altii, deja, la acelasi topic. ;)
Repet, acest topic nu era despre documentare, ci despre "pareri pro si contra". Tu mi-ai contestat parerea, eu am explicat.
Eu ti-am zis ca unii colegi de Comunitate ma cunosc, ca sa intelegi ca nu sunt un nick ascuns in fata unui monitor, dar asta nu inseamna ca locuim impreuna, nu ne aglomeram, pastram distanta si ne spalam pe manute regulamentar. :)
Eu iti urez cat mai multe raspunsuri documentate pe bune si solutii in Comunitate, mult succes!!!
Eu ma opresc aici, pt ca s-a divagat prea mult.
PS Imediat ce ti-am facut urarea, ai si obtinut solutia! 😉 La cat mai multe!