Folosesc fotbal info, dar nu am instalată aplicatia, mai mult intru pe site, îți spun și de ce... După ce intri în grupul de suporteri, prin programul Orange Suporter, primești gratuit știri despre echipa ta, pe care, daca urmezi linkul le poți vizualiza. De acolo poți deschide alte informații. Primesc zilnic mesaje de la 1311, cu informații de tot felul. Eu mă mai uit doar pe gsp.ro atunci când mă interesează știri, sau pe livescore.com, atunci când este ceva meci live care mă interesează. Oricum, pentru informații sau tips-uri, mai nou exista foarte multe site-uri de profil. Toate agențiile de pariuri dau știri despre evenimente sportive, care ar putea crește/scădea cota unui eveniment. Îmi place să fiu informat...ai screen shot cu o parte din mesajele de la 1311. De acolo, sunt posibilități nelimitate. Din ce știu, Orange este in colaborare cu sport.ro, astfel că informațiile de acolo sunt preluate și de către Orange și difuzate. Poate nu ar strica o asociere a Orange cu GSP, acolo sunt știrile puțin mai fresh, până ajung pe sport.ro mai trece timp, nu sunt chiar atât de proaspete informatiile.