anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Facebook sau instagram?

O__Mary
Junior entuziast
Care dintre cele doua aplicatii este mai utilizata de către voi?
19 Răspunsuri 19

teacher_
#StarMember
Nu știu care este cea mai utila aplicație, eu utilizez doar Facebook, oricum, am văzut că au anumite părți asemănătoare, iar ca popularitate, in ultima vreme Instagram s-a bucurat de o creștere foarte mare a numărului de utilizatori.

Jay
Campion certificat
Nu sunt mare fan al aplicațiilor pentru socializare, dar, din cand in cand in cand mai intru.. Am instalat de vreo săptămână instagram, însă, m-a lăsat complet rece.. asa ca as zice Facebook, dintre astea doua.. Mi se pare mult mai impersonal si mai pentru dating (ca sa fiu delicata) Instagram.. Posibil sa fie mai de acces si mai usor de utilizat Facebook..

Vio73
#StarMember
Nu sunt nici eu mare fan al niciunei aplicații, dar folosesc doar facebook de nevoie. Dar nu îmi iau informațiile de acolo!

Razvan
#StarMember
Niciuna, pe Facebook intru doar de pe browser, ca să nu îmi cocoșeze aplicația telefonul.

eda2k
Cunoscător
Salut, De necesitate - facebook, dar mai ales Messanger. Instagram - am auzit, am intrat, dar momentan nu-i văd utilitatea, pentru mine .. Spor !

Miha_Z
#StarMember
Eu folosesc mai mult Facebook, ca mi se pare mai animat si acolo am mai multi prieteni. Instagram l-am instalat mai tarziu si poate si de aceea intru mai rar.

Laura_cio
Senior
Am folosit o perioada ambele aplicatii, dar mi s-au părut asemănătoare. Așa ca am renunțat la Instagram și am rămas cu cea mai populară, Facebook, care e mult mai complexa. O.Mary, ne poți spune care aplicație dintre cele doua este cea mai utilizată de tine?

Ascary
Campion certificat
Instagram e pentru "vedete" 🙂 Am cont,doar ca sa vad când pun Inna ori Katy Perry un videoclip nou. În restul timpului Facebook.

FaraUnID
Campion certificat
Nu sunt fan social media din mai multe motive pe care nu stau sa le dataliez aici. Principalul motiv ar fi acela ca aplicatiile de acest gen intra cu bocancii in viata ta privata iar dezvoltatorii acestora te vand agentiilor de marketing online. Am instalat facebook in telefon mai mult din necesitatea de a putea tine legatura cu prieteni, amici, fosti colegi plecati peste hotare.

Jay
Campion certificat
@FaraUnID exact la concluzia asta cu bocancii am ajuns si eu acum ceva timp.. cand incepusem sa primesc mail-uri de la tot felul de firme.. si, ca sa nu ma mai enervez asa tare, mi-am facut o alta adresa de mail pentru facebook.. pe care nu intru, decat prin cine stie ce miracol, dar, daca fara adresa de mail nu te poti conecta si ei fac bani cu ea..

FaraUnID
Campion certificat
Pentru mine este de neimaginat ca un gigant precum facebook (care facebook detine si instagram si whatsapp) nu au un punct de lucru in Romania, astfel incat sa poti interactiona in limba romana cu un consultant atunci cand ai o problema. Nici macar la ei pe site sau in aplicatie nu ofera prea multe date de contact sau numere de telefon la care sa apelezi in eventualitatea in care intervin unele probleme.

Vrajitoarea
Cunoscător
Depinde si pentru ce vrei sa le folosesti, eu le folosesc pe ambele, dar in general Facebook e folosit mult mai mult decat Instagram, insa cel din urma e in ascensiune

Anonim
Neaplicabil
Eu le folosesc pe amândouă. Mai des Facebook iar pe Instagram mai adaug din când în când câte o poză dacă mi se pare reușită.

CostinelN
Explorator
Tot aplicatia de facebook utilizez si eu. Aplicatia de Instagram a venit instalata pe telefon, dar nu am folosit-o pana acum. Mi se pare suficient facebook-ul.