anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Duster connected by Orange

Vrajitoarea
Cunoscător
Am vazut azi pe o masina de drive test Dacia "Duster connected by Orange", stiti mai multe despre asta? Cum vi se pare? E valabil si pentru alte autoturisme?
26 Răspunsuri 26

Vio73
#StarMember
Cred că te referi la asta: Wi-Fi on board pentru Dacia Duster Connected by Orange Cu abonamentul Wi-Fi on board călătoriile tale cu noua Dacia Duster Connected by Orange, ediție limitată, sunt mai distractive. Ai propriul hotspot 4G în mașină, iar pasagerii tăi pot fi toți online, în același timp. În plus, informațiile de care ai nevoie sunt la îndemână pe internet, chiar dacă ești în mișcare. Sursa: https://www.orange.ro/abonamente/wifi-on-board/dacia-duster/index.html E vorba de un dispozitiv wifi pentru mașină, asociat cu abonament de date mobile. Se poate face la orice autoturism, evident.

Ascary
Campion certificat
Da se poate câștiga un Duster cu My Orange. https://www.orange.ro/castiga-dacia-duster-cu-contul-meu/index.html Se poate câștiga și Remo Megane Business

Razvan
#StarMember
Era programul doar pentru Duster, probabil prins modemul/routerul wifi din bord în prețul Dusterului, era fain să-l ofere și la gama low-cost, gen logan/sandero, ca doar sunt frantuji la origine.

Vio73
#StarMember
Programul este așa, dar dispozitivul îl iei cu un abonament de date și gata.

Miha_Z
#StarMember
Este o serie limitata Duster Connected by Orange si pe langa dotarile de top cuprinde si un pachet special Orange. Urmatoarele servicii sunt incluse timp de 2 ani: 40 GB trafic lunar de internet mobil, in tara si in roaming UE, Orange TV Go cu acces la peste 80 de canale TV romanesti si internationale plus la filmele si serialele din Movie Go Unlimited, HBO Go. Consider ca e o noua modalitate de marketing prin care 2 mari firme s-au aliat pentru a oferi ceva cu totul deosebit clientilor. Mai multe detalii gasiti pe https://vanzari.dacia.ro

Vio73
#StarMember
Merge să iei orice dispozitiv mobil gen huawei 5786 ( eu am așa ceva) , cu un abonament de date mobile și ai net pe unde vrei, inclusiv din mersul mașinii.

Razvan
#StarMember
Super, e buna ideea, nu m-am gândit la ea.

Vio73
#StarMember
La modemurile portabile ține bateria foarte mult. E interesant și dispozitivul acela, dar face parte dintr-o serie limitată, adaptată la Duster.

Vio73
#StarMember
Dispozitivul ăla mobil se poate găsi la parteneri sau pe piața liberă.

Ascary
Campion certificat
Cred că voi achiziționa și eu acest dispozitiv și după aceea am sa vă pot spune mai multe.

Vio73
#StarMember
Se poate achiziționa separat, dar nu neapărat de la operator.

Ascary
Campion certificat
Am să mă interesez despre modul de achiziție. Mulțumesc.

Vio73
#StarMember
Știu că era la vânzare pur și simplu acest dispozitiv.

Ascary
Campion certificat
Unde,în ce magazin?