anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc a achiziționa un telefon prin abonament

Isa_2
Junior
Buna seara! În următoarea luna fac 1 an de când sunt client orange și as dori să știu daca este posibil să achiziționez un telefon prin abonament fara a avea abonament cu cartela doar de internet/TV. Și as mai dori să știu condițiile prin care se poate realiza
Multumesc anticipat!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
Campion certificat
Poți lua un telefon subvenționat la abonament, cu plata avansului. Însă nu poți achiziționa un telefon cu plata în rate pe factură.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
Campion certificat
Bună Isa_2! Sigur că poți să-ți faci abonament de voce și să-ți iei chiar și un telefon. Problema s-ar putea să apară dacă dorești să-ți iei telefonul respectiv în rate pe factură, pentru că acest lucru se poate, în general, după 18 luni vechime în rețea. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc-13628 Dar dacă ai un card de rate compatibil , poți oricând să faci și acest lucru. Cardurile de credit care pot fi folosite pentru a cumpăra produse în rate fără dobândă, de la Orange sunt aici: https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/ Sau poți să alegi soluția cardului de credit Orange Money, de la Orange. Ai detalii aici: https://www.orange.ro/money/card-credit/ Baftă!

DanielaH
Moderator
@Isa_2, înțeleg că dorești să achiziționezi un telefon fară a avea sau a contracta și un abonament de voce mobilă?

Isa_2
Junior
Daca am nevoie de abonament voce pentru a lua un telefon îl voi face nu asta e problema. Ma interesa daca pot fiind client orange de doar un an aproape

Razvan
Campion certificat
Poți lua un telefon subvenționat la abonament, cu plata avansului. Însă nu poți achiziționa un telefon cu plata în rate pe factură.