Depinde de zonă, de câți clienți are Orange acolo, etc. În medie, se rezolvă între 3-7 zile. Eu am instalat Orange tv satelit primul din județul Argeș și au venit în 2 zile. Netul 4g ți-l poți monta și singur, după ce îți trimit ruterul. Dacă ai primit ruterul, mai întâi introduci sim-ul într-un telefon și dezactivezi codul pin al acestuia. După aceea îl bagi în ruter și dacă nu merge, suni la 300 pentru activare. Eu îți propun să ceri ruterul Huawei B 525, care este cel mai bun ( are 4g+ și suportă 2,4 ghz și 5ghz). Ca pachete, îți recomand pe cel de net cu 160 GB, iar la tv, Family HD!
Pe satelit, Orange tv stă cel mai bine la numărul de programe HD și implicit la calitatea transmisiei si are propria grilă, fără vreo treabă cu Telekom.
Momentan văd că sunt ceva probleme la nivel național, pentru că știu că și la mine în zonă perioada e mai lungă, pentru că e un aflux mai mare de clienți de la alte rețele care vin spre Orange (cel puțin așa e la mine). Dar cred că se rezolvă relativ repede, stai liniștit.
Succes!