anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat dureaza Instalarea tv prin satelit + home net 4g?

Marius27
Junior
Va salut. Imi spuneti, va rog, in cate zile, in medie, vi s-au instalat serviciile de tv+net?
Operatoarea Orange mi-a zis ca in maxim 4-5 zile lucratoare va veni echipa, dar nu a ajuns nici dupa 10 zile. Ce e de facut in cazul acesta? Sa mai astept inca 10?
Pe acel chat nu primesc raspuns la intrebari, cu toate ca e online.
Multumesc.
26 Răspunsuri 26

Marius27
Junior
Am reusit in cele din urma sa activez noul abonament Orange Love (Me Start 7 + TV DTH Family HD pe 3 receptoare + Kit Extra Canale + Home Net 4G 16), nu prin intermediul celor de la 300, ci direct in magazinul din Iasi. La 300 am facut 4 solicitari, dar niciuna nu a fost inregistrata (au dat dovada de neseriozitate si indiferenta). Din acest motiv, va recomand sa mergeti intr-un magazin fizic sa incheiati contractele. Va multumesc pentru recomandari. Numai bine. N.B. Chiria pentru receiverul/ele suplimentar/e este de 1,5 €, TVA inclus.

Vio73
#StarMember
Asta ți-am spus și eu, că e mult mai ușor prin cei de pe plan local. Felicitări și să te bucuri de cele mai bune servicii de tv satelit de pe piața de la noi! Iar chiria este 1 euro. https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-satelit/index.html

Ascary
Campion certificat
Bine că s-a încheiat cu bine Marius. Te așteptăm cu impresii despre Orange DTH.

teacher_
#StarMember
Chiar mă gândeam acum ceva vreme daca ai reușit să îți instalezi, pentru că am fost in situația ta, și e neplăcut sa nu ai la ce sa te uiți atunci când ai chef, sau sa nu ai internet. Felicitări pentru abonamentul încheiat, sa te folosești de el sănătos.

Marius27
Junior
Va multumesc, asemenea si voua aceleasi urari de bine va doresc. Ai dreptate @Vio73. In contract este specificata suma de 1,5 euro in dreptul fiecarui receptor suplimentar, dar mai jos se mentioneaza ca pe toata durata perioadei contractuale mi se ofera o reducere de 1euro lunar (sa inteleg ca la valoarea chiriei receiverelor), in final aceasta ajungand, cum ai zis si tu, la 1 euro per receiver. In ceea ce priveste calitatea receptiei canalelor, pot spune ca nu au adversar cei de la Orange, se vad excelent, in special cele HD. Cele bune.

Vio73
#StarMember
Mă bucur că ai găsit cea mai bună soluție, la un preț decent, cu cea mai bună transmisie și grilă! Ti-am spus că o să regreți dacă renunți! Te felicit încă odată și sper să te bucuri de achiziție!

eeeegg
Junior
dap cum se stie ai fost la magazin si acuma platesti 2160 lei pe doi ani https://www.telekom.ro/smart-wifi/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=t99i&gclid=EAIaIQobChMIpZ7714md5QIVgoxRCh38dA2FEAAYASABEgKYNfD_BwE ai internet la 600 lei pe doi ani acuma daca chiar ai nevoie de toate alea dai si 2100 lei.

DanielaH
Moderator
@eeeegg, ne dai, te rog, mai multe detalii despre oferta la care te referi? Este la Telekom? Nu e clar pentru ce plătești 2160 ron, 600 ron și 2100 ron. Mulțumim!

Razvan
#StarMember
@marius,Ma bucur ca ai rezolvat și ți-au fost instalate serviciile pe care ți le-ai dorit.

Ascary
Campion certificat
Felicitări și de la mine Marius,bine ai venit în club 🙂 și da,ai dreptate,calitatea imaginii tv DTH Orange nu are rivali.

Vio73
#StarMember
@eeeegg, Dă-mi detalii, că nu înțeleg ce vrei să spui!

pais
Junior
Salutare! Observ ca in multe cazuri, clienții Orange sunt in bătaia de joc a celor de la Telekom când vine vorba de instalarea unui serviciu. Va pot spune din experiența mea: am încheiat contractul de prelungire in orange shop și, nici pana azi nu mi-a fost instalat tv+net. Acei indivizi ai Telekom, își bat joc de clienti! Sper ca Orange sa ia măsuri pentru situațiile prin care trec, datorita faptului ca deja sunt la a doua reprogramare si nimic. Am nevoie de internet, deoarece nu-mi pot desfășura activitatea altfel, lucrând de acasă. Pentru acești escroci ai Telekom, voi face reclamație si ii voi trage la răspundere.