anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat dureaza Instalarea tv prin satelit + home net 4g?

Marius27
Junior
Va salut. Imi spuneti, va rog, in cate zile, in medie, vi s-au instalat serviciile de tv+net?
Operatoarea Orange mi-a zis ca in maxim 4-5 zile lucratoare va veni echipa, dar nu a ajuns nici dupa 10 zile. Ce e de facut in cazul acesta? Sa mai astept inca 10?
Pe acel chat nu primesc raspuns la intrebari, cu toate ca e online.
Multumesc.
26 Răspunsuri 26

teacher_
#StarMember
Sugestia mea este să suni la nr unic 300, daca se poate mâine dimineață, in afara orelor de vârf... Serviciile TV și internet sunt furnizate cu ajutorul infrastructurii Telekom. Probabil vor veni sa îți instaleze tot ce ai nevoie în următoarele 2-3 zile. E bine că ai postat aici, au mai fost cazuri cu persoane care aveau aceeași problema ca tine. Îmi pare sincer rău pentru situația ta, este neplăcut sa aștepți să îți fie instalate niste servicii, dar sunt sigur că situația se va rezolva.

Marius27
Junior
Multumesc pentru raspuns. Nu are legatura cu infrastructura telekom, pentru ca am solicitat televiziune prin satelit de la orange (astra 31,5E) si internet prin acel router 4g. Dar, in fine, voi mai astepta 2-3 zile.

teacher_
#StarMember
Aveti dreptate, in acest caz totul este furnizat de Orange. Rămân la părerea că în următoarele zile se va remedia problema dumneavoastră.

Ascary
Campion certificat
La mine a ajuns instalatorul după 7 zile. Adevărul că în această privință Orange nu sta prea bine. Nu au echipe proprii de instalatori. Tot cu cei care instalează Focus sau Digi lucrează și este în funcție de programul acestora. Când sunt mai liberi ajung mai repede in schimb când au multe instalări trece și o săptămână până ajung sau chiar mai mult. Sa sperăm că va ajunge cat de curând și la tine. Poți suna la relații cu clienții însă în cele din urmă tot de instalator depinde. Tine-ne la curent și...bine ai venit pe Comunitate 🙂

Vio73
#StarMember
Depinde de zonă, de câți clienți are Orange acolo, etc. În medie, se rezolvă între 3-7 zile. Eu am instalat Orange tv satelit primul din județul Argeș și au venit în 2 zile. Netul 4g ți-l poți monta și singur, după ce îți trimit ruterul. Dacă ai primit ruterul, mai întâi introduci sim-ul într-un telefon și dezactivezi codul pin al acestuia. După aceea îl bagi în ruter și dacă nu merge, suni la 300 pentru activare. Eu îți propun să ceri ruterul Huawei B 525, care este cel mai bun ( are 4g+ și suportă 2,4 ghz și 5ghz). Ca pachete, îți recomand pe cel de net cu 160 GB, iar la tv, Family HD! Pe satelit, Orange tv stă cel mai bine la numărul de programe HD și implicit la calitatea transmisiei si are propria grilă, fără vreo treabă cu Telekom. Momentan văd că sunt ceva probleme la nivel național, pentru că știu că și la mine în zonă perioada e mai lungă, pentru că e un aflux mai mare de clienți de la alte rețele care vin spre Orange (cel puțin așa e la mine). Dar cred că se rezolvă relativ repede, stai liniștit. Succes!

Florin_D
Cunoscător certificat
Banuiesc ca ai incheiat un contract intr-un shop sau partener Orange? Daca da, cea mai buna solutie este sa mergi acolo unde s-a incheiar contractul! Eu personal daca pateam ce ai patit tu, initial as fi incercat sa sun la 300, iar daca nu rezolvam nimic, mergeam in locatia unde am incheiat contractul.

Razvan
#StarMember
Suna la 300, e mai la îndemână. Poate nu are Orange Shop în localitate și ca să stai pe drumuri pentru atât lucru, e cam aiurea. Baftă, poate vei rezolva aceasta problema cât mai repede. Dacă nu rezolvi la 300, îți recomand să scrii pe Softpedia lui Orange_helper (dacă ai cont pe forum) sau mail din secțiunea contact My Orange sau la serviciul.clienti@orange.com. Succes!

TheSpecialist
Maestru
Salut! Și eu am instalat serviciul TV prin satelit. La mine a durat cam 3 zile. Serviciul de instalare este externalizat, nu depinde întru totul de Orange. Cel mai util lucru pe care poți sa îl faci este sa mergi în magazinul unde ai încheiat contractul sau sa suni la 300 și sa ceri numărul de telefon al flăcăului care a fost desemnat pt a-ți face instalare. După aceea îl suni pe el și îl bați la cap pana vine la tine. Cel mai bun argument este acela ca (pe lângă zilele foarte multe care au trecut de când ai încheiat contractul) după finalizarea instalării va trebui sa răspunzi la un chestionar despre cum a decurs totul și ca din păcate va trebui sa îl "taxezi" usturător pt timpul lung de așteptare. De obicei treaba asta il motivează corespunzător, dar îți recomand să răspunzi ulterior la chestionar cât mai corect. Este singura modalitate prin care noi, ca și clienți, putem ajuta sa îmbunătățim lucrurile din acest punct de vedere. Îți doresc mult succes!

Marius27
Junior
Bine v-am gasit. Scorul e 1-0 in ceea ce priveste timpul de raspuns fata de messengerul din aplicatia My Orange. Sper sa ajunga saptamana aceasta. In urma ultimului apel, operatoarea mi-a zis ca imi va trimite prin curier in 2 zile contractul cu pachetul Orange Family+Home Net 4G cu 80GB, impreuna cu routerul (nu mi-a zis modelul, sper sa functioneze in parametrii normali), dar sigur ca nu a ajuns pana astazi, iar ulterior a mentionat ca o sa vina si echipa. Nu am incheiat niciun contract, doar am solicitat un abonament si am raspuns la cateva intrebari legate de adresa, optiunile dorite, etc. Am sunat din nou la 300 dupa cateva zile si mi s-a spus ca de pe nr meu nu exista solicitari (ciudat). Sunt abonat Telekom/Dolce de cand au intrat pe piata din Romania, dar nu mai sunt multumit de serviciile lor, din mai multe motive (eliminarea unor canale, cresterea pretului,etc.) Cam astea sunt informatiile pe care vi le-am putut oferi. Bineinteles ca il voi "taxa" in acel chestionar. O zi buna.

Ascary
Campion certificat
Este diferență mare intre DTH Telekom și DTH Orange. Imaginea este mult mai buna la Orange.

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că trebuia să iei pachetul de 160 GB, dar tu știi mai bine ce resurse îți sunt necesare. Eventual, dacă nu îți ajung, poți face un upgrade. Durează mai mult, pentru că sunt mulți care vin spre Orange, așa cum ești și tu. Cunosc și eu destui, exact în aceeași situație! Dacă nu poți la 300, vezi la Shop sau alți parteneri locali, că e mult mai rapid așa. Succes!

DanielaH
Moderator
@Marius27, au fost instalate serviciile fixe? Revino, te rog, în Comunitate și povestește-ne dacă și cum s-a rezolvat. Mulțumim!

Marius27
Junior
@DanielaH Pana in acest moment nu mi s-au instalat serviciile. Cred ca mai dureaza o saptamana. Am discutat ieri cu operatorul de la 300 si mi-a comunicat urmatoarele: 1. Trebuie sa astept sa vina curierul cu contractul si routerul 4G. 2. Sa semnez acel contract si sa-l predau curierului, apoi sa astept sa ajunga inapoi la sediul central. 3. Dupa sosirea documentului semnat la dumnealor, o sa trimita echipa sa instaleze televiziunea. Daca nu ajunge echipa tehnica saptamana asta, cred ca ma retrag si contactez alta companie. O zi buna.

Vio73
#StarMember
Este păcat să te retragi, pentru că Orange oferă cea mai bună calitate pe partea de televiziune dintre toți providerii, la prețuri convenabile. Într-adevăr durează mai mult, dar poate să dureze ceva timp și la ceilalți și nu ai aceeași calitate. Mai știu pe cineva care a așteptat cam o lună și zilele acestea a instalat, dar nu i-a părut rău. Eu zic să nu te grăbești, pentru că ,,graba strică treaba". Succes!