anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care sunt cele mai ciudate tehnologii ?

lecapitaine
Junior

Pentru mine Deep Fake Videos sunt foarte bizare. Prin această tehnologie devine foarte ușor să-i păcălești pe cei care vizualizează. Mă gîndesc că e una dintre tehnologiile care ar trebui să intre sub incidența legilor.

Sursă suplimentară : https://www.bbc.com/news/technology-49961089

7 Răspunsuri 7

svetalex
Senior certificat
Sunt destul de virale unele, din pacate, și sunt folosite la răspândirea știrilor false sau sunt construite campanii de denigrare și dezinformare. Știu că sunt anumite aplicații cu care poți face astfel de video și sunt sigură că numărul acestor clipuri va crește atâta timp cât nici nu există o legislație destul de clară.

FaraUnID
Campion certificat
Nu exista tehnologii ciudate, exista doar moduri mai mult sau mai putin ciudate de implementare si utilizare a tehnologiei. Tehnologia este asemenea unui bisturiu: In mainile unui chirurg poate salva vieti, in mainile unui criminal sau in mainile unui psihopat poate lua vieti.

lecapitaine
Junior
@FaraUnID, De acord cu tine, îmi place foarte mult comparația cu un bisturiu, se poate spune același lucru cred și despre internet în sine.

teacher_
#StarMember
Așa este @FaraUnID... Tehnologia in sine este neutră, depinde de cine o folosește, poate sa o facă în sens bun, sau rău.

Romeo_
Senior certificat
Unele tehnologii care acum cativa ani buni ni se pareau ciudate acum au aparut pe piata si se folosesc. E adevarat ca o parte din filmulete pot fi trucate pt ca sunt atatea aplicatii foto-video si fiecare se poate “juca” cu ele si cu mintea oamenilor pacalindu-i. Ar trebui sa existe o legislatie bine pusa la punct pt a impiedica acest aspect.

Vio73
#StarMember
Dacă este ceva care dăunează, ar trebui trecut în lista celor ilegale.

Jay
Campion certificat
Tehnologiile sunt create de om si folosite de om, din pacate, nu doar ca sa faca bine, ci in interesul propriu, fără sa-i pese de consecințe si, fara sa-i pese cui ii face rau, prin acțiunile sale.. Sunt tehnologii care pot face si bine si rau, depinde doar de persoana care folosește tehnologia.. Nu stiu daca e ok sa fie considerate ilegale tehnologiile, ar trebui să fie pedepsit cel care le folosește sa faca rau..