anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care e cel mai bun antivirus calculator?

Genoveva
Începător
Buna ce faci?
10 Răspunsuri 10

Genoveva
Începător
Sarbatori binecuvantate tuturor sanatate si tot binele din lume!

Vio73
#StarMember
Bună@ Genoveva și bine ai venit în Comunitate! Nu știu să-ți spun care este cel mai bun, dar eu folosesc Eset Nod 32 ( pe calculator) și sunt mulțumit. Iar pe telefon folosesc pe cel de la Orange ( Bitdefender) și nu am avut probleme! Sărbători cu bine și multă sănătate!

Miha_Z
#StarMember
Buna @Genoveva. Eu am folosit Avast si Bitdefender. Sarbatori fericite!

Neaplicabil
Eu folosesc McAfee, recomand

FaraUnID
Campion certificat
Cel mai bun antivirus esti tu! Adica, poti avea "mama antivirusului" in calculator, daca esti genul de persoana care da click pe toate link-urile care iti sar in cale, nu o sa te poata proteja nimeni. Nu exista antivirus care sa poata face fata naivitatii, prostiei si inconstientei de care dau dovada foarte multi internauti. Mai exista un topic similar aici https://comunitate.orange.ro/questions/2657007-bun-antivirus-piata-laptop iar dupa cum am spus si acolo, conform AV Test https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ programele care au obtinut cel mai bun punctaj in testele din luna februarie 2021 sunt: - Bullguard Internet Security - Eset Internet Security - F-Secure Safe - G DATA Total Security - Kaspersky Internet Security - McAfee Total Protection (procedura de dezinstalare este ceva mai aiurea) - Microsoft Defender (gratuit daca ai licenta originala Microssoft Windows) Eu unul folosesc Microsoft Defender in combinatie cu extensia AdGuard AdBlocker pentru browser. Ambele se descurca mai mult decat onorabil, avand in vedere ca unul este un produs inclus in licenta Windows, iar extensia AdGuard pentru browser este gratuita.

teacher_
#StarMember
Salut! In primul rand, pentru a nu avea nici un fel de problema, ar trebui să eviți site-urile dubioase, care oferă premii, sau alte servicii. Eu personal am avut Avira la unul dintre laptopuri, și s-a descurcat foarte bine, iar la PC am avut ESET, care iar și-a făcut treaba bine. Oricum, pentru a avea un antivirus bine pus la punct, ar trebui să îți instalezi o varianta pe bani, nu doar cele gratuite.

delfinas
#StarMember
Da, in primul rand tu trebuie sa fii atent(a) pe ce site-uri intri, ce mailuri deschizi. Eu foloseam AVG (pe care il am si pe telefon), dar, mai nou, folosesc Windows Defender, adica antivirusul Win.

Anca07
#StarMember
Buna Genoveva si bine ai venit in comunitate! Tu folosesti antivirus pe laptop/PC? Daca da, care? FaraUnID a raspuns foarte detaliat, in asa fel incat ai de unde alege daca esti in cautare de un antivirus. Sarbatori cu bine si tie si tuturor membrilor comunitatii!

mihai_13
Maestru
Eu personal dupa 18 ani de utilizat/instalat windows de 2 ani nu mai folosesc nici un antivirus pe windows ! - dar iti recomand ESET security suite daca vrei sa cumperi iar daca vrei ceva gratis poti folosii Zone alarm - firewall+ antivirus . daca vine vorba despre un browser bun poti folosi BRAVE (recomand)

FaraUnID
Campion certificat
Daca este sa ne raportam la solutii gratuite, ar mai fi versiunea Comodo Internet Security FREE (Antivirus + Firewall + Sandbox). Nu este chiar un produs care poate fi catalogat "de top" , dar este civilizat daca detii si tu un bagaj minim de cunostinte. Pentru un plus de protectie poti utiliza Comodo Internet Security Free in combinatie cu unul din urmatoarele browsere: Comodo Dragon (versiune de Chrome customizata de Comodo) sau Comodo Ice Dragon (versiune de Firefox customizata de Comodo). Ambele browsere utilizeaza DNS-urile si baza de date comodo antivirus si - cel putin in teorie - pot identifica site-urile dubioase, atentionanad utilizatorul despre acest aspect. Combinatia Comodo Internet Security + Comodo Ice Dragon av avut-o atat pe Windows XP cat si pe Windows 7, cu rezultate multumitoare si fara sa-mi ingenuncheze sistemul.