anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet nefuncțional dar plătit 100%

Union_45
Începător
Doresc sa fac o sesizare privind faptul că nu funcționează internetul deși pachetul tv+internet este plătit la zi dar când apelez 300 îmi cere 0,55 euro și nu am credit.
Trebuie să mă adresez protecției consumatorilor sau trimit un porumbel.
8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Cu porumbelul ai sanse mai mari de succes. :) Revenind la problema ta, nu functioneaza nimic sau doar unele site-uri? Ai incercat un restart la router? Partea cu apelarea la 300...daca esti pe prepaid, si ai epuizat cele 2 apeluri pe luna, da, o sa te taxeze 55 eurocenti/apel.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Incearca chat sau trimite email, ar trebui sa fie mai rapid decat prumbelul in aceasta perioada

Razvan
#StarMember
Accesează chatul din My Orange, trimite mail la serviciu.clienti@orange.com sau pe pagina Facebook Orange România. https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187

delfinas
#StarMember
De cand ai probleme cu internetul? Ce inseamna ca nu functioneaza? Poti face un test de viteza, sa faci o captura de ecran si sa o postezi aici? Da mai multe detalii, poate te ajuta colegii din Comunitate,,, Ai pb si cu receptia tv? In ce zona esti?

Union_45
Începător
Internetul este foarte instabil am făcut și sapt trecuta sesizări și tot nu am rezolvat problema. Eu cred ca este routerul și trebuie înlocuit cum altfel sa explici că viteza fluctuiaza de la 0,2 la 2 in câteva minute și tot asa In conversația prin chat nu am rezolvat nimic Practic mi sa zis sa mut routerul mai lângă geam( ha..ha..) eu am routerul de peste 2 ani în același loc.....io fi ajungând și lui

delfinas
#StarMember
Ți-ai răspuns singur, se pare că routerului i-a ajuns și se cere schimbat. 🙂

Viocat
Senior certificat
Foarte la moda acest raspuns. Din pacate asa se pierd multi clienti, cand raspunsul departamentului tehnic este sa muti la geam echipamentul.Off.

Anonim
Neaplicabil
Ca orice operator și Orange merge pe cârpeală și acaparează zone doar pt. a-și însemna terenul pt. viitori clienți. De când au cumpărat Telekom, sunt curios de unde vor avea bani să mențină infrastructura și să țină pasul cu concurența Digi, inclusiv la sate și comune.