anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eligibilitate oferta TV

michaitza74
Junior entuziast

Am atasat trei fisiere, numerotate in ordinea in care trebuie citite.

Minunati-va si voi, eu nu am nimic de comentat

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

@michaitza74, am expus și noi situația ta colegilor noștri și ne-au spus că, dacă doar unele din scările aceluiași bloc nu au rețea FTTH, este din cauza faptului că la momentul implementării nu s-a obținut acordul unor asociații de locatari (proprietari) pentru construirea securizărilor în scara respectivă pentru instalare. 

În situația ta specifică, adresa (scara) este eligibilă pentru rețeaua construită de NextGen.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Pare ciudat ca asociatia de proprietari sa isi dea acordul “pe sarite”. Nici nu cred ca ii intreaba cineva inainte sa se instaleze ceva pe scarile de bloc. O sa stau de vorba cu ei.

Multumesc de raspuns !

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, cred ca ar fi util de intrebat si discutat. Banuiesc ca e un conflict de interese la mijloc (intre cei doi provideri).

Macar de data asta ai un raspuns care sa aiba sens.

Client Orange

Exista conflicte de interese intre provideri. In plus, instalarea echipamentelor performante si mentenanta acestora se face in functie de numarul de abonati majoritari. Cand m-am mutat in zona am venit din alta zona cu multi clienti UPC, actuala Vodafone aici intr-o zona cu clienti majoritari Nextgen. Am facut transfer de contract, dar nu functiona nimic, nici tv-ul nici internetul. Si am avut mare scandal cu ei, le-am zis ca nu vreau sa ma mut la Nextgen, vreau sa raman la Vodafone, sa vine sa imi schimbe echipamentul pe stalp, in bloc, treaba lor unde, numai sa functioneze.

In alta ordine de idei, personal nu cunosc clienti in Targoviste sa fie abonati la TV Orange, cred ca sunt foarte putini. Pai si daca sunt putini, Orange ce interes sa aiba sa investeasca findca i s-a nazarit unuia sa se aboneze, undeva unde nu este nimeni abonat pe o raza de 5 km in jur ? (adica eu). Dar nici nu vor sa recunoasca asta !!

P.S. Am vorbit la Asociatia de proprietari si habar nu au despre ce este vorba. Pe ei nu ii intereseaza decat sa fie platita intretinerea si apa, atat. 😁