anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc a achiziționa un telefon prin abonament

Isa_2
Junior
Buna seara! În următoarea luna fac 1 an de când sunt client orange și as dori să știu daca este posibil să achiziționez un telefon prin abonament fara a avea abonament cu cartela doar de internet/TV. Și as mai dori să știu condițiile prin care se poate realiza
Multumesc anticipat!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Poți lua un telefon subvenționat la abonament, cu plata avansului. Însă nu poți achiziționa un telefon cu plata în rate pe factură.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Bună Isa_2! Sigur că poți să-ți faci abonament de voce și să-ți iei chiar și un telefon. Problema s-ar putea să apară dacă dorești să-ți iei telefonul respectiv în rate pe factură, pentru că acest lucru se poate, în general, după 18 luni vechime în rețea. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc-13628 Dar dacă ai un card de rate compatibil , poți oricând să faci și acest lucru. Cardurile de credit care pot fi folosite pentru a cumpăra produse în rate fără dobândă, de la Orange sunt aici: https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/ Sau poți să alegi soluția cardului de credit Orange Money, de la Orange. Ai detalii aici: https://www.orange.ro/money/card-credit/ Baftă!

DanielaH
Moderator
@Isa_2, înțeleg că dorești să achiziționezi un telefon fară a avea sau a contracta și un abonament de voce mobilă?

Isa_2
Junior
Daca am nevoie de abonament voce pentru a lua un telefon îl voi face nu asta e problema. Ma interesa daca pot fiind client orange de doar un an aproape

Razvan
#StarMember
Poți lua un telefon subvenționat la abonament, cu plata avansului. Însă nu poți achiziționa un telefon cu plata în rate pe factură.