anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum reusesc sa fac IP-ul Dynamic pe Internet Box 1000?

TheMircea
Junior
Trebuie sa va sun sau ma poate ajuta cineva aici?Va rog frumos,o sa va las o poza cand sunt logat pe router,sper sa ma puteti ajuta.
12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Salut! Comunitatea este formată din clienti, nu este serviciul clienți al Orange.. Aici, fiecare poate găsi un răspuns din experienta celorlalți clienti.. Daca a mai întâlnit cineva aceasta situație, te poate ajuta cu un răspuns.. daca nu, va trebui sa vorbești la serviciul clienți..

TheMircea
Junior
UPDATE !!!! Am sunat si nu m-au ajutat,au spus ca e de la calculator,chiar nu stiu ce sa mai fac!Astept raspunsuri in continuare!!!!!!!!

Jay
Campion certificat
Poate primești un răspuns de la cineva care se pricepe.. sigur sunt in comunitate și persoane care cunosc mai bine partea aceasta..

FaraUnID
Campion certificat
In principiu internetul furnizat de Orange este cu IP dinamic in standard. Tu ca si client final nu ai cu "sa faci" un IP Dinamic sau Static. IP-ul si tipul acestuia sunt manageriate de provider.

TheSpecialist
Maestru
Dă-ne, te rog, mai multe detalii? Ce anume vrei sa faci exact? Ip pe care îl ai este dinamic by default. Ip fix se aloca doar la persoane juridice.

Anca07
#StarMember
Din ce stiu eu, setarile pt ip dinamic sau static sunt facute din setarile retelei, insa trebuie sa fie din aceeasi clasa (sa verifici informatiile retelei tale ip, dhcp, gateway etc cu comanda cmd din windows) si apoi sa faci setarile necesare. Nu sunt setari usoare si tb sa cunosti ceea ce faci acolo. Am gasit cateva explicatii oferite de un tip pe youtube: https://youtu.be/HrX6RfjP8To vezi daca te ajuta. Totodata, are sens si ce spune FaraUnID.

TheMircea
Junior
am urmat toate tutorialele posibile,tot nu merge.mi s-a spus ca e de la pc dar nu stiu ce sa zic.

FaraUnID
Campion certificat
@initiator 1. Intra pe site-ul https://www.showmyip.com si vezi ce IP ai in momentul in care accesezi site-ul respectiv. 2. Dupa aceea curata cookie si cache din browesr, inchide browserul, da restart router-ului, si intra din nou pe site-ul https://www.showmyip.com 3. Daca ai alt IP decat cel de punctul 1 inseamna ca ai IP Dimanic.

Ascary
Campion certificat
Salut Mircea si bine ai venit pe comunitate. Nu ai ce sa modifici fiindca ip-ul internetului furnizat de Orange atat fix cat si 4G este dinamic. Daca vrei ip fix,il poti obtine sunand la relatii cu clientii nr 300,insa inteleg ca tu nu vrei ip fix ci dinamic. Pe acesta il ai by default.Toate cele bune. ________ Poate vrei sa faci port forwarding cumva?

Vio73
#StarMember
Exact. Ai în mod sigur IP dinamic, deci nu ai ce să ceri. Era mai complicat dacă doreai IP static!

FLo1
#StarMember
@TheMircea: da' stiu ca sunt niste raspunsuri.... ca si intrebarea. Pe wlan nu poti avea de la Orange decat IP dinamic, si oricum de ce te-ar durea... Poate intereseaza pe LAN... aici ai ce fel de IP vrei tu: dinamic sau static. Daca nu te joci la setari, implicit IPul pe LAN este dinamic. Revino cu detalii daca vrei altceva.

DanielaH
Moderator
@TheMircea, felicitări pentru prima întrebare adresată Comunității! Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.