anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Despagubire (stâlp Orange căzut peste mașină)

Radont
Începător

Bună ziua, deschid această postare ca să îmi fac o idee despre cum ar trebui sa procedez într-un anumit caz pe care îl voi relata mai jos. Acum 3 luni, fiind plecat la munca (lucrez ca și șofer de camion pe comunitate) am lăsat mașina personala lângă sediul firmei la care lucram, parcata lângă un stâlp Orange. Ajung acasă, stâlpul jos, a căzut peste mașina producând daune de ajuns de mari mașinii. Am luat legătura cu cineva de la Orange Arad, i-am prezentat situația și am cât ar fi dauna, el spus ok ca o sa transmită mai departe la zonal. Am primit un mail de la zonal în care mi se spune ca trebuie sa repar eu din banii mei mașina după care trebuie sa le prezint facturi pentru despăgubire. Eu unul, nu dispun de atâția bani și nici nu as avea încredere sa fac mașina pe banii mei. Întrebarea este-sa acționez în judecată firma Orange România și sa nu mai stau după ei? Sau poate aveți un alt sfat. Mulțumesc 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

În primul rând, îmi pare rău pentru situația neplăcută prin care treci. Chiar nu știu ce să zic, dar îți spun părerea mea și cam ceea ce aș fi făcut eu. Trebuie să ai dovezi cum s-a întâmplat concret (poze), apoi să faci o sesizare scrisă la serviciul.clienti@orange.ro  sau la sesizari@orange.com (dacă este vorba despre fostul Telekom) și să ceri detalii acolo. În cadrul sesizării să atașezi și dovezile respective, care sper să fie cât mai clare și convingătoare. Sper să-ți răspundă cineva avizat și să rezolvi problema pe cale amiabilă și cât mai repede!

Baftă!

Mulțumesc pentru răspuns, am făcut toate demersurile, am trimis poze, constatarea poliției și am trei luni de când aștept fără nici un răspuns concret. Am sa încerc sa intru și pe acele link-uri sa vad. Încă odată, merci de răspuns. 

Cu mare plăcere!