anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce toate sondajele apar închise când intru pe ele?

Magda__
Junior entuziast
De ce toate sondajele apar închise când intru pe ele?
5 Răspunsuri 5

And04
Senior
Salutare, @Magda__ Daca este vorba despre sondajele din platforma Customer Voice si nu va apar, e posibil sa nu fiti eligibila pentru sondajele respective. Daca sunt inchise, atunci s-a terminat perioada de completare a acelor sondaje. Daca ai primit vreun mesaj pe telefon, sa nu fie cumva vreo tentativa de phising.

svetalex
Senior certificat
Salut! Dacă te referi la sondajele primite de CUSTOMER VOICE, să știi că și mie mi se întâmplă același lucru. Deși intru imediat ce primesc email-ul îmi apare mesajul că sondajul este închis, sau profilul meu nu se potrivește respectivului sondaj

Magda__
Junior entuziast
Nu este mesaj pe telefon. Este răspunsul când întru pe sondajele Customer Service: sondaj terminat sau sondajul nu se potriveste.

And04
Senior
Atunci cel mai probabil este ceea ce spuneam si mai sus. Sondajul nu se potriveste: adica nu sunteti eligibila pentru sondajul respectiv(de exemplu: se cauta respondenti dintr-o anumita zona a tarii, dintr-o anumita categorie de varsta etc.) Sondaj terminat: s-a terminat perioada de completare a sondajului sau ati completat deja sondajul respectiv.

Razvan
#StarMember
Credeam că doar mie mi se întâmplă. Nu am reușit să fac niciun sondaj extern Orange. Doar cele pentru companie am reușit să le duc la final.