anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Customer Voice - pașii pentru retragerea banilor prin aplicația Orange Money

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Avem vești bune pentru voi! 

Din 2 iunie recompensele obținute în urma completării chestionarelor din Customer Voice se pot retrage  și prin aplicația Orange Money.

 

Cum puteți faceți asta? Foarte simplu. Sunt doar câțiva pași:

 

5f7ba927307a504e_customer_voice_orange_money_1_50.jpg

 

  • Introduceți un număr de telefon cu cont Orange Money activ și valoarea în euro a sumei pe care doriți s-o extrageți din cont, apoi apăsați „Confirmă”

1a291885346c6566_customer_voice_orange_money_2_50.jpg

 

  • Și gata Numărul ce deține contul Orange Money va primi un SMS de confirmare când banii au ajuns în cont, iar tranzacția va avea descrierea „Încasare Customer Voice”.

 

f3b9f6a2183ad4b8_customer_voice_orange_money_3_50.jpg

 

Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de noi în Customer Voice și ne transmiteți părerile voastre despre produsele și serviciile Orange, ajutându-ne să ne îmbunătățim constant și să putem raspunde mai bine nevoilor voastre.

 

Mai multe despre Customer Voice găsiți aici https://www.orange.ro/customer-voice/

6 Răspunsuri 6

RafaHelper
#StarMember
Mulțumim pentru veste @Miha! Oare avem in comunitate persoane care au retras bani din customer voice?

FLo1
#StarMember
Utilă informația și chiar necesară. Deși anunțul a fost comunicat pe topicurile în cauză (https://comunitate.orange.ro/questions/2422352-panelul-customer-voice-accesare-recompensa-orange-money#answer_6826651), un topic detaliat cu explicații în imagini este binevenit utilizatorilor care vor căuta această modalitate de recompensare. Mulțumim.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Este foarte bine, ușor și practic de realizat pentru cei care au Orange Money și care folosesc Costumer Voice! Îmi aduc aminte că nu aveam Orange Money și mi s-au virat ceva bani prin paypal, dar mi s-a părut mai complicat, mai ales că nu folosisem așa ceva. Mulțumim!

Lucifer
Cunoscător
Am incercat sa ma inregistrez in trecut pe Orange Customer Voice si ceva nu a mers. Acum am incercat sa resetez parola si primesc un email, dau click, schimb parola si primesc o eroare de tip: pagina nu a fost gasita. Nu merge apoi sa ma loghez cu parola noua. Ma poate ajuta cineva? Merci!

DanielaH
Moderator
@Lucifer, putem trimite noi colegilor spre verificare și resetare parolă. Adresa de e-mail folosită la contul Customer Voice este aceeași cu cea cu care te-ai înregistrat în Comunitate?

Miha_Z
#StarMember
Foarte bine ca s-a adaugat si varianta retragerii in contul Orange Money. Chiar azi am completat un chestionar si am remarcat ca se poate transfera si catre Orange Money 5 Euro. In schimb ar mai trebui plusat la valoare oferita pentru completarea chestionarelor, 0.20 Euro e bataie de joc... :)) In ritmul asta dureaza ani pana sa se atinga cei 5 Euro pentru a putea fi retrasi.