anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre noul film din seria Matrix?

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Dragi fani ai seriei Matrix, dar și a filmelor SF, ce părere aveți despre lansarea noului film al seriei din 2021?
13 Răspunsuri 13

Viocat
Senior certificat
M-ai facut curios. O sa il caut si revin cu detalii.

TheSpecialist
Maestru
Matrix Resurection este un film exceptional , ca și celelalte 3 de până acum .Este genul de film pe care trebuie sa îl tot revezi , de fiecare data găsind încă un detaliu care sa întregească povestea și sa te facă sa înțelegi mai bine conceptul Matrix. Nu e un film pt oricine , asta e clar . Si nici nu a fost vreodată vreo parte a seriei. Efectele speciale sunt mult mai bine puse la punct , era și normal după 20 de ani sa vedem o evoluție aici , m-a incantat faptul ca Resurection a venit ca o continuare, nu ca un reboot, ideea este originala, marca fratii Watchovschy. In concluzie, ești fan Matrix , iti recomand sa dai fuga la cinema. Nu ești fan filme SF cu trimiteri profunde la psihologia umana? Stai acasă!

Razvan
#StarMember
Depinde de gusturile fiecăruia și de nivelul de înțelegere. În mare parte mi-a plăcut, a transmis câteva mesaje referitoare la starea actuală din prezent, a transmis câteva mesaje cu subînțeles, despre iubirea celorlalți, și ce se întâmplă în spatele deciziilor, despre realitatea dublă. Părerea mea că merită vizionat.

mihai_13
Maestru
daca la Matrix am dat nota 7 la "reincarcat" am dat 8 la "revolutii" am dat nota 6 acum "renasterea" este tot nota 6 cu indulgenta -- primele trei filme cred ca le-am vizionat de 100 de ori in 20 de ani si nu m au plictisit - la "renasterea" nu am de reprosat decat scenariul si un pic "oboseala" lui Neo 🙂

Haptic
Explorator entuziast
O ciorba reincalzita.

delfinas
#StarMember
O fi bun filmul, dar nu pt Comunitatea Orange, nu intra in categoria de interes. Aici trebuie discutat despre serviciile Orange si tehnologie curenta.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Am văzut că și alții au cerut păreri cu privire la o melodii, filme, deci nu trebuie să mă condamni. Ține tot de tehnologie, în primul rând de tehnologia folosită în filme pentru a reda imaginea spectatorilor. În al doilea rând, ține și de Metaverse și de trimiterile pe care le face, indirect, evident. Deci, în ambele aspect, e vorba despre tehnologie, indirect.

delfinas
#StarMember
Atunci mult succes într-o realitate virtuală!!!

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
E vorba de tehnologie. Se vede că nu citești până la final.

delfinas
#StarMember
Si topicul despre colinde tot despre tehnologie era?

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Esti bullish pe mine. Dacă ai un speciliast pe un forum oarecare, și îți pierzi din teritoriu, zi-mi și ma retrag.

delfinas
#StarMember
Nu am ceva cu tine personal, dar nu pot sa trec cu vederea anumite derapaje. Initial, nici nu ma prinsesem ca in ambele topice tu esti impricinatul, stau prost cu numele, le tin minte greu si le uit repede. Trebuie sa inveti cum sa gestionezi critica. Si eu am avut parte de critica aici, dar, pana acum, am supravietuit. Mi-am asumat greselile, am invatat din ele si am mers mai departe. Nu trebuie sa iti iei jucariile si sa pleci la cel mai mic hop.

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Vă rog să nu vă îndepărtați de la subiect și vă mulțumesc că nu transformați acest topic într-o discuție personală. După cum știți, Comunitatea Orange este locul pasionaților de tehnologie. Discutăm aici în principal despre produsele și serviciile Orange și despre ultimele noutăți din tehnologie, încercând pe cât posibil să nu ne abatem de la aceste teme. Desigur, mai există și excepții câteodată dacă topicul este de mare interes/ actualitate. Important este să menținem o atmosferă prietenoasă și constructivă, iar postările să fie de ajutor membrilor Comunității. Cât despre Matrix, sunt mare fan și am vazut și revăzut de mai multe ori primele părți. Pe ultima abia aștept s-o savurez și sper să fie cel puțin la fel de faină ca celelalte.