anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câți BANI ați dat la Orange până acum?

Abonat
Explorator entuziast
Am tot văzut idei prin diferite topicuri în nota "am vechime, am valoare".
-
Perspectiva mea este ceva de genul:
timp de 5-10-20 ani am plătit niște servicii.
Am folosit telefonul, am folosit internetul, etc.
-
Nu am făcut donații către Orange!
Nici n-am luat acțiuni la ei!
(deși asta ar fi fost o idee deșteaptă dacă o făceam cu toții...acum eram clienți-acționari și poate lucrurile stăteau diferit. Poate.)
-
Ca și cum mă duc la magazinul de pâine și zic: "eu de 75 ani mănânc pâine de aici, deci ar trebui ca la fiecare pâine cumpărată să primesc 2 pâini sau să primesc și niște X"
-
Așadar...pentru că au fost și vremuri în care "10 minute naționale pe viață" era cea mai tare ofertă, sunt curios ce amintiri vom depăna cu această ocazie!
-
1. Aproximativ câți bani ați dat la Orange?
2. În câți ani?
3. Și ce ați primit?
(hai să fim creativi și POZITIVI aici la pct3)
6 Răspunsuri 6

Abonat
Explorator entuziast
Încep eu, deși n-am calculele exacte. 1. Vreo maxim 2000 EUR 2. Vreo 15 ani 3. Puteam da bipuri când mă gândeam la cineva...

Vio73
#StarMember
Salutare! Cine a stat vreodată să socotească ce sumă de bani am lăsat la ei? Dacă las acum în jur de 100 euro lunar ( cu rate cu tot), cred că îți dai seama că am lăsat mulți, dar chiar mulți. Dar am și multe servicii, inclusiv tv și net în două locuințe. Și de vreo 10 ani las cel putin 50-60 euro/ lunar. Mai înainte am avut sume mai mici, poate pe jumătate. Ce am primit? Reduceri la telefoane, unele chiar gratis, bonusuri, bonificații, puncte thank you, etc. Am primit de-a lungul timpului destule beneficii, dar mai ales servicii de calitate ( în general). Am 21 de ani de când sunt abonat și am mai fost vreo aproximativ 3 ( înainte) pe cartelă.

FLo1
#StarMember
1. În 19 ani de abonament și 1 an de prepay am cheltuit suficient ca să simt "gaura" din buzunar. De la telefoane "high level" pe vremuri cand fidelizarea era fidelizare la tot felul de servicii. Acum m-am calmat. Satisfacția nu era pe măsura așteptărilor. 2. În peste 19 aproape 20 de ani, de ordinul mii de euro. 3.Cel mai interesant episod mi-l amintesc că a fost trecerea abonamentului pe prepay. Ce am primit de la Orange, ajuns între timp rețelistul numărul 1? Condoleanțe, pentru dispariția prematură a acestui abonament.

Tina
Cunoscător certificat
Nu am înțeles niciodată de ce oameni simplii ca mine au cheltuit averi pe telefoane și abonamente. Cel mai mult am plătită Orange, câte 100 de lei pe luna. A fost o perioada limitată când aveam doua abonamente de telefonie, un abonament de date și achiziționasem un mini laptop. De atunci, am tot redus pana am ajuns sa plătesc 58 de lei pe luna pentru un abonament și o cartela prepay (servicii pentru doua persoane). Cu telefoanele nu m-am agitat niciodată. Mi se pare o cheltuiala inutila sa am nu știu ce telefon. Nu știu cât am cheltuit dar sunt costuri normale pentru timpurile pe care le trăim. Nu poți sa trăiești fără tehnologie (pentru ca devine dependentă și obișnuita) și nu poți sa cheltuiești prea mult pe ceva care nu îți aduce beneficii financiare.

Idrone
Explorator
Salut 1. Am plătit pentru serviciile de care am avut nevoie nu am stat niciodată sa fac calcule exacte, dacă este sa adun destul de mult ca bani. Peste 100 euro lunar. (Acum, dar am avut și perioade in care am plătit mai puțin < 20 euro fluctuația a fost influențată de nevoia mea.) 2. Treaba cu vechimea nu o înțeleg și probabil ca nu o sa înțeleg niciodată, noi avem filozofia asta greșita dacă sunt de x ani trebuie sa fiu loializat. Eu văd lucrurile așa, plătesc pentru niște servicii, dacă nu mai am nevoie de ele ca nu mai folosesc le închid, nu am servicii in ideea sa primesc ceva. Aka Netflix, dacă îl am de 2 ani abonamentul cel mai mare sa ma aștept sa imi dea netflixul un televizor ? Dacă conținutul oferit de ei nu mai este de actualizate, anulez subscripția. Dar sa răspund la întrebare >15 ani. 3. Servicii necesare, pe lângă cele de baza de voce și mesaje,roaming și date mobile. Chiar zilele trecute am făcut un mic experiment și am m-am întors la un telefon cu butoane, cât am rezistat? Mai puțin de o ora mi-am dat seama ca nu mai am acces la aplicațiile bancare, navigație etc 4. Din punctul meu de vedere telefonul mobil este necesar și din păcate nu putem lipsi de el, (unii dintre noi) cei care pot face asta este excelent, dar ma gândesc ca nu ne putem întoarce in timp sau sa ne opunem trendului tehnologic. acum fiecare cu nevoie lui și luxul de a investi intr-un dispozitiv scump sau nu. 5. Eu consider ca trebuie pus in balanța nevoia vs dorința. Cu siguranța toți ne dorim ceea ce este cel mai bun, cel mai nou etc. De curând am “investit” o suma considerabila intr-un televizor hi tech, oled, in mod evident a rezultat dorita vs nevoie dar na divertismentul costa. 6. Pentru ca știu am prins prioada când avem 180 minute in orange doar după 18 și in Weekend, (fără mesaje, data mobile sau roaming internațional nici nu vorbim) nu știu cat era in dolari atunci pentru un astfel de serviciu dar ma întorc la ce am relatat deja, intr-un sigur cuvânt - evoluție.

Neaplicabil
Sunt client de 1 an. Platesc cam 150 lei/luna si am tv, net, tel fix si 2 abonamente de mobil.