anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Melodie ton asteptare - banii mi s-au luat, dar serviciul nu merge

Myta
Începător
Buna ziua ,am activat ton de apel așteptare cu melodie ,banii mi s-au luat dar serviciul nu merge cu toate că este activat ..mă puteți ajuta??
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Myta!!! AI activat serviciul "Tonuri de așteptare" si ai cumparat un ton de asteptare si tot nu functioneaza? Poate fi si o intarziere in sistem... "Activarea serviciului Tonuri de așteptare o poți face prin mai multe modalități: - Din Portalul Orange pe mobil, de pe m.orange.ro/tonurideasteptare - Prin acces gratuit la *100#, ramura Servicii - Direct din Contul tău Orange - Prin apel la 1343 (tarif 0,03 euro/minut) Așteaptă mesajul de confirmare a activării, apoi vei putea cumpăra și seta tonuri de așteptare pentru fiecare apelant. Taxa lunară este de 0,30 euro (TVA inclus). Serviciul este gratuit în prima lună, exceptând cazul în care îl reactivezi la mai puțin de 6 luni de la dezactivare. Dacă ești abonat Orange, taxa lunară îți va apărea pe factură iar dacă ești utilizator PrePay, aceasta va fi dedusă din creditul tău de comunicare. Prețul tonurilor de așteptare variază în funcție de tipul melodiei de apel selectate: - Prețul standard al unui ton de așteptare cu fragmente de muzică este de 1,19 euro (TVA inclus) - Prețul unui ton amuzant este 0,83 euro (TVA inclus) - Prețul standard al unui Music Disc este de 1,79 euro EUR (TVA inclus)." DETALII: https://www.orange.ro/multimedia/tonuri-de-asteptare/

DanielaH
Moderator
@Myta, s-a rezolvat cu tonul de așteptare? Funcționează acum? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Myta
Începător
Da,s-a rezolvat ..

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm. Ne-ar ajuta să ne spui și cum s-a rezolvat pentru că răspunsul tău poate fi util și altor membri în cazul în care au aceeași situație ca tine și caută rezolvarea în Comunitate. Mulțumim.

Dorin10
Junior entuziast
@Myta Bună! Ne poți spune cum anume s-a rezolvat? La mine nu merge. Mai multe detalii te rog !

DanielaH
Moderator
Salut, Dorin10! Spune-ne cum se manifestă situația ta. Cum ai procedat și ce ajume nu funcționează? Te așteptăm cu mai multe detalii.

Dorin10
Junior entuziast
Salut, DanielaH ! Am ,, rezolvat" prin dezactivarea acestui serviciu, deoarece este depășit funcțional din moment ce merge doar pe 3G, nu și pe 4G Volte. O măsură bună ar fii introducerea și în 4G a acestuia !

DanielaH
Moderator
Da, așa este, Dorin10. Din păcate, serviciul nu este compatibil cu VoLTE. Mulțumim pentru sugestie.