anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pățania mea la Orange - oferte pentru persoană fizică versus persoană juridică

Mihai_9
Explorator
O rețea de nimic. Sunt abonat din 1997. A apărut pachetul cu internet național nelimitat. Acest pachet figurează pe site-ul orange.ro, la un pret de 25€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare. După o vechime de 23 de ani, m-a contactat un domn Vuia de la reofertari si imi propune acest pachet de 25€ tva inclus, la pretul de 29€ fara tva. Adică undeva la 34€ tva inclus. Cand am întrebat de ce dupa o vechime 23 de ani în rețea am primit la 34€ pachetul care pe site-ul orange.ro este la 25€, mi s-a spus ca sunt abonat persoana juridică, iar dansul este in masura sa imi faca o oferta si ca aceasta este oferta propusă de dansul. Mai pe scurt, in loc sa primesc un discount pentru vechimea mea, s-a luat pachetul de pe site orange.ro, s-a ma adaugat 9€ la el si mi s-a propus mie. Dupa care mi se spune faptul ca pot refuza oferta daca nu sunt de acord cu aceasta. Bineinteles ca in conditiile date am refuzat oferta. Pentru faptul că s-a simtit jignit ca nu am acceptat oferta dansului si am refuzat-o, a lăsat o notă pe contul meu sa nu mi se mai faca nici o reofertare fara acordul dansului.
Asa isi respecta orange clientii fideli si cu vechime de peste 22 de ani si 4 abonamente la orange. In conditiile date, daca nu voi primi o oferta in adevăratul sens al cuvântului, voi pleca si eu frumos la alta retea cu toate cele 4 abonamente si cu siguranta voi gasii o oferta mult mai bună. In concluzie, fugiti de orange cat puteti, nu va lasati prostiti de faptul ca va vorbesc frumos si va promit marea cu sarea.
66 Răspunsuri 66

Jay
Campion certificat
Imi pare rau pentru situatia ta.. insa cred ca e mult spus sa fugiti de o companie pentru ca ai avut probleme cu o persoana.. oriunde se poate intampla asta, pentru ca peste tot sunt angajati oameni si oamenii gresesc.. nimeni nu este perfect.. In urma sugestiilor, poate vor fi revizuite politicile de fidelizare a clientilor vechi.. Din ce stiu, difera abonamentele.. nu sunt valabile aceleasi abonamente pentru toti.. Iti doresc sa primesti o oferta pe masura asteptarilor.. :) Mai gasesti subiecte cu informatii aici https://comunitate.orange.ro/questions/2150646-abonamente-business-mobile https://comunitate.orange.ro/questions/1994012-abonamente-corporate

Mihai_9
Explorator
Nu este vorba de probleme cu o persoană. Am facut o cerere de reofertare cu mai bine de 1 an in urma. De 1 an de zile imi ofera doar pachete standard de pe site , si mereu imi spune ca va lasa o notă pe cont pentru a fi sunat de cineva de la reofertari. De cate ori am fost sunat de la reofertari, mereu eram întrebat ce oferta doresc, si ca vor lasa o notă pe cont sa ma sune alta persoana cu oferta. Mereu cand eram sunat, eram sunat de acelasi domn Vuia, care imi propunerea mereu aceeasi ofertă. Pachetul care pe site este la 25€ tva inclus, mi se oferea la 34€ tva inclus, pentru ca sunt persoana juridică. Ai atunci intrebare : oare doar pățania mea ? Sau o rețea de nimic ? Intrebare: Cu ce își răsplătește orange clientii fideli ? Raspuns: cu adăugarea a 9€ la pachetul standard de pe site, si oferirea pachetului asa. La 34€, cand pe orange.ro este ls 25€.

imch
Cunoscător certificat
Imi pare rau ca treceti prin asa ceva si, sincera sa fiu, nu stiu ce sa va spun. Stiu doar ca toate companiile au preturi mai mari la abonamentele Business decat la cele pentru persoane fizice. Daca sumele marite au si ceva in spate, asta nu mai stiu. Cat despre faptul ca va suna doar un agent, este posibil sa aveti o persoana dedicata contului? Ca sa faciliteze comunicarea? Oricum, voiam sa va multumesc, ca cititor al postarii, ca ati pastrat tonul echilibrat si domnul de la reofertare a continuat sa fie "domnul Vuia" si "dansul". Stiu ca e normal sa fie asa, dar, din pacate, normalitatea este intalnita din ce in ce mai rar.

Jay
Campion certificat
Daca dureaza de asa mult timp, ar trebui mers direct la Orange si discutat. Indiferent cine sa ocupa de cont, nu cred ca este obligatoriu sa o faca la infinit, daca nu puteti colabora cu persoana respectiva... Eu asa as face, daca telefonic, sau prin mail-uri, nu ne intelegem.. Eu n-am reusit sa gasesc pretul asta, doar informatia ca se fac oferte personalizate. Am gasit in schimb in oferta pentru persoane fizice la 25euro Orange Me Start 25 5G, fara telefon, cu bonus net nelimitat.. Cu siguranta companiile nu au aceleasi oferte ca si persoanele fizice.. Si, eu cred ca este valabil pentru oricare companie de telecomunicatii.. Daca as avea o astfel de informatie la indemana, mi-as lua documentele (imputernicire de la firma) si informatia despre oferta si as merge sa discut direct la Orange.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Mihai_9
Explorator
JAY , am întrebat de unde acest abonament de 34€ , ca nu l-am vazut nicăieri. Mi sa spus ca este un abonament bussines care il au doar in oferta de loialitate, nu este public pe site. ( Cu toate că ar trebuii sa apara undeva acel pachet , ar trebuii sa fie undeva ca sa poata fi implementat ). Am spus ca doresc un document oficial in care compania sa demonstreze ca are in oferta de loialitate acest pachet, pentru a ma putea adresa catre cei de la ancom . Nu am primit acel document nici azi. Cererea pentru acel document, cum ca acel pachet exista in oferta orange este facuta din decembrie. Am cerut implementarea acelui pachet. ( fiind convins că acel pachet nu exista si nu poate fi implementat). După 2 luni, nu am primit nici un raspuns. A fost doar o bătaie de joc. Domnul respectiv, nu se aștepta sa refuz oferta si sa cer un document care să ateste că există acest pachet de 34€ in portofoliul companiei. Eu am cerut acest lucru. Nu are de unde sa imi ofere acest lucru. Treaba sta in felul urmator. Eu am spus din start ca nu accept nici macar pachetul standard de 25€, si ca as vrea sa mi se faca o reducere pentru vechimea mea. Acum ei fiind convinși că eu nu voi accepta pachetul de 34€ tva inclus , mi-au propus aceasta varianta, pe care eu clar nu o acceptam. Nu am acceptat-o si am cerut o alta reofertare. Mi sa spus ca deja am primit o oferta care am refuzat-o si ca numai pot primii alta pentru ca domnul Vuia a lăsat o notă pe contul meu, ca am primit o oferta de la dânsul, si am refuzat oferta dansului. ( sa simtit el jignit ca i-am refuzat ofera ) . Dar cum as putea dupa o vechime de 23 de ani în rețea sa accept la costul de 34€ , un pachet care pe site-ul orange.ro este la 25€ pentru orice cetățean al româniei, fie el client orange , sau o persoană care intra pentru prima data in orange shop si isi face un abonament fara nici o zi de vechime ? Acum vedem ce se va întâmpla. Eu doresc in mod exclusiv pachetul cu internet național nelimitat. Ori mi se implementeaza acel pachet cu internet national nelimitat si începem negocierea de la pachetul standard de 25€ tva inclus, si vedem ce reducere putem primii pt vechime. Ori părăsim reteaua, si mergem la telekom si primim pachetul cu internet național nelimitat la 7€ tva inclus, dar fără sms. Sau la 10€ tva inclus, totul nelimitat , minute și sms naționale și in retea nelimitate. Internetul național nelimitat, si undeva la 200 de minute internationale pe mobil. Acesta ar fi pachetul care l-am primit de la telekom pentru un singur abonament. Ma gandesc ca daca merg la telekom cu toate cele 4 numerele, care le dețin în momentul de față La orange, voi primii o reducere, fiind vorba de mai multe abonament si nu doar de unul. Acum vedem ce oferta primesc si de la telekom, si probabil il voi lasa pe domnul Vuia cu ochii in soare si cu abonamentele dansului, si voi merge ls telekom.

Jay
Campion certificat
Am inteles, dar pachetul acela standard, de 25 euro, este valabil, pentru persoane fizice. Nu cred ca vreo companie de telecomunicatii ofera totul nelimitat si chiar sa fie nelimitat, persoanelor juridice... in niciun caz in 10 euro.. ca s-ar putea dupa un anumit numar de gb, sa vina netul cu goluri. La 10 euro totul nelimitat ar fi dat toata lumea navala peste ei. In general, nu exista bun si ieftin. Ce sa zic, fiecare este stapan pe propriul buzunar si are dreptul sa ceara, dar m-as mira sa obtii, ca firma, un abonament din grila pentru persoane fizice si sa primesti si reducere la el. Succes!

Mihai_9
Explorator
Nu are nici o legatura ca este pe persoana fizica sau juridică. Este o societate mica. Am doar 4 numere pe societate. Sunt abonamente individuale, nu sunt de grup. Chiar nu are nici o legatura. Nu ii afecteaza cu nimic, ca este pe persoana fizică sau juridică. Daca era abonament de grup, atunci ii afecta clar. Nu puteau sa ofere asa ceva. Cu ce i-ar afecta pe ei ca este pe persoana juridică și nu pe persoana fizica ? Ba din potriva, ar fi trebuit sa aiba oferte mai bune pentru persoane juridice. Deoarece acestea folosesc si mai multe date si, folosind telefonul si in scop personal, si in scop profesional. Daca nu voi primii ceea ce doresc, nu este nici o problemă, voi pleca si gata !

Razvan
#StarMember
Pe site, la oferte dedicate companii, figurează Orange Me 28 pro, cel la care faceți referire se numește Orange Me start 25 și este disponibil doar persoanelor fizice. Totuși, ați putea să treceți numărul actual, de pe firmă pe PF, dar nu mai puteți recupera tva și deduce cheltuielile. Mai multe detalii despre abonamente Orange Me pro găsiți la https://www.orange.ro/antreprenori/mobil/orange-pro/

Mihai_9
Explorator
Nu doresc să trec pe persoana fizica. Doresc sa ramana pe srl. Nu s-a inteles un lucru. Sunt pachetele de 25€ tva inclus, cu internetul național nelimitat, pachet care il poate obține oricine fara nici o zi de vechime in retea. Mie mi s-a oferit pachetul cu internetul național nelimitat la 34€ tva inclus. În toate reclamele, orange spune ca isi răsplătește clienții fideli. Sunt client din 1997, ma consider client fidel. Cu ce ma răsplătește orange pe mine pentru loialitatea mea de peste 23 de ani , si pentru faptul că am 4 abonamente la ei , daca mie imi ofera la 34€ un pachet, care pe site este la 25€ ? Pentru vechime nu trebuie facut un discount ? Manageriez o societate, clienților cu care colaborez de ani de zile, le fac un pret mult mai bun decat clienților care vin sa le prestez servicii de 2 ori pe an. Si acum ma repet, cu ce imi răsplătește mie orange fidelitatea si vechimea mea, daca imi ofera la 34€ un pachet de 25€ ? Cat despre faptul că este pachet bussines, asta este doar o vrajeala. Pachetul este identic cu cel de 25€. Singura diferenta este ca se activează pe societatea si nu se activează pe persoana fizica. Pentru asta se percep inca 9€ in plus ? De ce sa dau 9€ in plus, daca nu imi ofera nimic in plus ? Nu iti ofera absolut nimic in plus fata de pachetul pe persoana fizica de aia 9€. Este identic. Si acum revenim. Ca idee.... Pachetul cu internet național nelimitat de pe site este la 25€ tva inclus. După o vechime de 23 de ani în rețea, il pot obține doar la 34€ , în timp ce o persoană care intra maine in orange shop si nu are nici măcar o zi de vechime in retea , il obține la 25€, fără nici o negociere, fără nimic . Pachet standard. Eu dupa negociere , si vechime de peste 23 de ani si etc... il obține la 34€. Cum suna ?

Tina
Cunoscător certificat
Eu zic sa nu renunți. Cere sa te contacteze altcineva. Și mie mi s-a întâmplat sa fiu sunată de o aceiași persoana pentru ofertare. Vreo doi ani nu am prelungit contractul. Nu ii mai suportam nici vocea. O ținea una și buna.

Mihai_9
Explorator
Ideea este ca respectiva persoana care m-a sunat, si nu i-am acceptat oferta, a lăsat o notă pe contul meu, sa nu ma mai contacteze altcineva, ca ma va contacta doar el, si sa nu mi se faca o altă oferta. Si nu m-a mai contactat o altă persoană de atunci. Nu este nici o problemă, eu voi mai avea răbdare o saptamana, două. Daca nu ma va contacta nimeni si voi primii acelasi raspuns, ca am primit o oferta de la respectivul domn Vuia , si nu am acceptat-o, si ca a lăsat dansul o notă pe contul meu sa nu ma contacteze nimeni in afara de el, voi pleca si eu frumos la vodafone sau telekom, vad unde obțin un pachet mai bun, si sa le dea domnul Vuia din salariu personal 500-600-700 de lei pe lună cat le ofer eu momentan. Cam asta cred ca va fi deznodământul. Ori imi fac o oferta la pachetul cu internet național nelimitat, ori numai tin cont de vechime si de nimic, si plec.

Razvan
#StarMember
Vezi ca la telekom ai abonamentul freedom, fără perioadă contractuală și cu net nelimitat la 5 euro (tva inclus).

Ascary
Campion certificat
Mihai,de unde stii ca a lasat consultantul o nota ca sa nu ti se mai faca nici o oferta fara stirea lui ?

Mihai_9
Explorator
Răzvan probabil ca asta voi face . Voi merge la telekom. Este de 7€ tva inclus abonamentul de la telekom. Dar este foarte bine . Este de 5€ cu condiția să fie al 2-lea abonament la telekom. Daca este primul este 7€ tva inclus. Totul nelimitat. Dar este foarte bine la 7€