anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot suna un număr de telefon

Noah
Explorator entuziast
Buna seara .De doua luni de zile nu putem să ne sunam unul pe altul .
Ne apare apel încheiat . Nici nu suna telefoanele, fac doar un beep și ne apare apel încheiat .
Nici eu nici el nu ne avem la numere blocate, el a fost la Eurogsm dar nu au dat de capăt .
Un oarecare a zis la un moment dat că poate sunt telefoane virusate .
Și trebuie lunar sa sune colegul meu că al meu nu poate .
Tot așa omulețul mă sună cu telefonul nevestei, râsul lumii
Am verificat agendele, am șters numerele, și am format din tastatura.
Tot nu vor . Ce as mai putea face???
9 Răspunsuri 9

teacher_
#StarMember
Salut! Verifică sa nu ai cumva funcția de redirecționare a apelului, sau deviere apel activa pentru acel număr.

Noah
Explorator entuziast
Nu e . Nici la el nici la mine . Practic am verificat cam tot ceea ce știam . Eu, că respectivul e total afon .A mers la Eurogsm . Lunar trebuie să îi transmitem niste indecși, omul e la o asociație . Nu mai zic că la început credea că.... Dar nu . Redirecționare, stai sa vad de unde ajung acolo dar știu că am mai verificat. Revin daca găsesc setarea .

Noah
Explorator entuziast
La blocate nu am nici un număr . niciunul

Noah
Explorator entuziast
Nici la redirecționare nici un număr

Noah
Explorator entuziast
Nici de aici.poate suna oricine.

Noah
Explorator entuziast
Nu sunt restricții.

Viocat
Senior certificat
La tine pare ok. Insa la cealalta persoana ar putea fi blocat. Am avut si eu un unchi care nu putea sa ne apeleze. Cand am ajuns la el, am vazut ca inloc de favorite numerele erau la blocate. Bafta

Noah
Explorator entuziast
Am avut la începutul lunii și telefonul lui în mână . Nu are numărul meu la blocări . Ce mă da peste cap ea că SMS primesc de la el .Eu .El de la mine insa nu . E de râsul lumii .La citiri îmi dă SMS și mă întreabă când venim . Eu îl citesc, și îl sun cu telefonul colegului meu . Inebunesc . Am mai citit pe undeva că ar putea fi o blocare pe celula de la Orange și ca ei ar putea... Dar, mă rog .Sigur nu o sa recunoască nimeni .

Viocat
Senior certificat
Asta apare pe site la blocare apeluri: "■ Cine poate beneficia de acest serviciu? Serviciul este disponibil pentru toți clienții Orange, abonați și utilizatori de cartele PrePay. ■ Cât costă acest serviciu? Activarea serviciului este gratuită. ■ Cum activez sau dezactivez serviciul? Opțiunea se poate activa sau dezactiva direct din meniul telefonului tău, din secțiunea Apel > Setări > Servicii suplimentare > Apel în așteptare. Mai poți face aceste modificări și prin intermediul unui cod, formând secvența *43# pentru activare sau #43# pentru dezactivare, urmată de tasta “apel”. ■ Cum activez sau dezactivez serviciul? Activarea sau dezactivarea serviciului se poate efectua din contul tău My Orange, secțiunea Servicii > Restricționare apeluri sau prin apel către serviciul clienți. De asemenea, poți gestiona apelurile nedorite și cu ajutorul aplicației Orange telefon. Poți bloca apelarea oricărui număr, a numerelor internaționale, a altor numere internaționale în afara celor din România (atunci când ești în roaming) sau primirea oricărui apel atunci când ești în țară sau în roaming." Primele 3 situatii le-ai verificat.