anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am putut trimite Sms la un numar scurt parcare

Basarabu
Începător
Salut, am incercat sa platesc parcarea dar nu am putut trimite sms la un numar scurt afisat pe panoul din parcare, mentionez ca am abonament orange.
Este vreo setare din telefon sau abonament?
8 Răspunsuri 8

Anonim
Neaplicabil
Este abonament preluat de la Telekom? Daca da, de acolo e problema.

Si eu sunt abonat Orange Communication pretuat Telekom, sunteti sigur ca asta este problema ca voiam sa incerc varianta asta pentru plata parcarii. Macar sa stiu daca este o banuiala a dvs sau o certitudine.

 

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai incercat să trimiți și un SMS normal pentru verificare? Ai detalii aici despre setările legate de SMS: https://www.orange.ro/help/setri-sms-143 Și să nu ai cumva abonament yoxo! Mai urmărește și pe aici: https://www.media-max.ro/probleme-trimitere-mesaje-sms-numar-scurt/ Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
In caz ca ajuta, avem un topic similar aici: https://comunitate.orange.ro/questions/3007998-imposibilitate-achita-parcarea-abonament-mobil-6-orange-romania-communications
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Basarabu, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Ce fel de abonament ai? La alte numere poți trimite SMS? De primit poți primi? Ce s-a întâmplat când ai încercat expedierea către numărul pentru parcare? Ai primit vreun mesaj de eroare?

Basarabu
Începător
Salut, am abonament Smart 17,pot trimite sms nationale si internationale, am incercat sa platesc o parcare in Constanta prin sms dar imi aparea mesaj esuat parca sau ceva eroare cu rosu,nu am reusit sa ajung la un birou orange iar acum sunt plecat din tara. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Vio73
#StarMember
Poate a fost ceva temporar și ulterior vei putea să faci acest lucru. Te așteptăm și cu alte ocazii!

Razvan
#StarMember

Abonații Orange Comunications (OROC) nu au acces la numere scurte cu suprataxă, exceptând cel pentru plata trecerii podului la Fetești - Cernavodă.