anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Net transferabil intre numere de pe același abonament

zugravu25
Începător
Buna. Dacă am un abonament cu 2 numere, cu câte 80 GB net disponibil pe ambele numere, din care pe unul consum (repede) aproape toți cei 80 GB, iar pe celălat se consuma doar 1-2 GB, EXISTA POSIBILITATEA de a TRANSFERA din netul neconsumat de pe un număr pe celălat număr?
Menționez clar ca transferul s-ar face in cadrul aceluiași abonament! As vrea sa transfer vreo 70-75 GB de pe un număr pe celălalt. Și daca da, cum fac asta?
Mersi
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@zugravu25, bun venit în Comunitate! Așa cum spune și arsradu, nu se poate face un astfel de transfer, chiar dacă ambele numere aparțin aceluiași titular. Mai avem câteva topicuri deschide pe acest subiect unde membrii Comunității vin cu sugestii. Sper să te ajute. https://comunitate.orange.ro/questions/2580042-transfer-gb-abonament https://comunitate.orange.ro/questions/2560449-trasfera-trafic-date-abonat Poți lua în calcul și oferta Orange Family, dacă ea răspunde nevoilor voastre de comunicare (https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/index.html).

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Din cate stiu eu, nu. Si e acelasi lucru indiferent daca abonamentele apartin aceleiasi persoane sau nu. Bineneteles, se poate sa gresesc. 🙂 Dar eu parca asa imi amintesc.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@zugravu25, bun venit în Comunitate! Așa cum spune și arsradu, nu se poate face un astfel de transfer, chiar dacă ambele numere aparțin aceluiași titular. Mai avem câteva topicuri deschide pe acest subiect unde membrii Comunității vin cu sugestii. Sper să te ajute. https://comunitate.orange.ro/questions/2580042-transfer-gb-abonament https://comunitate.orange.ro/questions/2560449-trasfera-trafic-date-abonat Poți lua în calcul și oferta Orange Family, dacă ea răspunde nevoilor voastre de comunicare (https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/index.html).

zugravu25
Începător
@DanielaH, Mersi de răspuns și de sugestii, dar nici una dintre variantele prezentate in celelalte topicuri nu sunt de folos ptr mine. Am 2 numere pe abonament și primesc ptr fiecare minute nelimitate și câte 80 GB de net. Un număr îl folosește maica-mea care e mai in vârsta, nu prea folosește netul, iar celălalt eu. Practic ptr un număr primesc 80 GB din care se folosesc 1-2 GB. Mi se pare foarte ciudat ca nu exista posibilitatea de transfer resurse pe alt număr in cadrul aceluiași abonament, atâta timp cât eu le plătesc pe amândoua. Nu e ca și cum as cerși internet degeaba (fără sa plătesc). Și ma deranjează foarte tare chestia asta și deja iau in considerare sa ma portez la alt operator care, chiar dacă nu îmi oferă posibilitatea de transfer resurse, măcar sa îmi dea net nelimitat in aceiași bani. Cartela nu am de ce sa incarc, ca am abonament. Abonamentul nu am cum sa îl schimb cu unul Family, e făcut in Februarie 2021. Oricum, oricare dintre variantele prezentate înseamnă sa mai scot niște bani din buzunar, chiar dacă eu plătesc deja banii aia pe resursele incluse pe numărul lui maica-mea! Ceea ce mi se pare jecmanirea abonatului! Trist, foarte trist!

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, zugravu25!!! Nu știu ce abonament ai, dar mie mi se pare că 80 de GB, mai ales pe mobil, e ca și cum ai avea net nelimitat, nu știu cum poți consuma mai mult de atât într-o lună. Faptul că mama ta nu consuma toate resursele, nu e treaba Orange, ci a abonatului. Nu trebuia să ii faci un abonament cu resurse care îi depășesc cu mult nevoile. Ai acceptat acest lucru când ai semnat contractul. Nu ți s-a promis că se poate face transfer de resurse între numere și Orange nu se tine de cuvânt. Poate ai făcut abonamentul acela pt a cumpăra un telefon mai bun la un preț avantajos, altfel te limitai la un abonament adaptat nevoilor unui senior. Acum nu poți pretinde să se schimbe regulile jocului și să fii și supărat, sa ameninți că te muti la concurență, deși nici acolo nu ți se acceptă transferul de resurse.

zugravu25
Începător
@delfinas, Știi cum a fost cu abonamentul asta când l-am făcut? Mai bine scriu aici ca poate baga cineva de la Orange in seama, ca pe chat-ul ăla Live nu știa nimeni să-mi răspundă, toți operatorii ziceau ca nu merge “aplicația lor de portare”. Am ținut neaparat sa ma portez la Orange de la alt operator, iar in perioada aia, Orange avea ofertele de portare online, unde adăugai toate datele și venea cartela portata acasă, prin curier. Era și oferta de 8€ la prețul de 6€ și am vrut-o pe aia, dar ghici ce? Nu le mergea site-ul. Toți operatorii ziceau ca nu știu de ce nu se poate alege oferta aia, “ca nu e o oferta valida”, “ca nu exista in sistemul lor”, deși era prezentată pe site-ul lor. Pana la urma am dat de un tip pe chatul ăla, Alexandru îl chema, care mi-a zis ca poate el să-mi facă portarea, dar la oferta de 10€ cu 2€ reducere. Am zis ca dacă nu exista alta varianta, fac așa. I-am trimis pe mail toate documentele și uite așa am ajuns cu oferta de 10€ la 8€ ptr fiecare număr. A făcut ce a făcut tipul ăla, s-a ținut de cuvânt și mi-a trimis cartelele cu numerele portate. Oricum, ptr maică-mea sunt mult prea multe resursele, dar asta e. Cât despre cum poți sa consumi 80 GB pe mobil, îți spun eu cum: asculti in mașina seminarii online (audio/video) in drum spre munca și înapoi. Pana la munca fac cu mașina o ora dus și o ora întors. Înmulțește cu 5 zile/sapt x 4 săptămâni pe luna și vezi cât net mobil îți mai rămâne! Uite așa m-am trezit in a 3-a săptămâna (din alea 4 săptămâni ale lunii) in care am alocate resursele, ca mai am doar 5-10 GB net mobil disponibil și m-am gândit sa caut variante și mi-a dat prin cap chestia cu transferul de resurse. Nu m-am gândit ca o sa am nevoie când am făcut abonamentul, dar uite ca acum am nevoie. Ce zici de situația asta? Dacă tie ti-s suficienți 5-10-15 sau 20 GB net mobil/luna, imaginează-ti ca sunt alții care au nevoie de mult mai mult și chiar îl folosesc in interes de serviciu, nu ptr pierdut timpul pe YouTube, Facebook, Netflix sau altceva!

delfinas
#StarMember
Nu ai cum sa ceri net nelimitat la 10 (8) euro. Oricum, la banii ăștia ai primit o oferta foarte buna. Eu am abonament de 14 euro și am incluși 15 GB, 10 GB pt vechime in rețea (20 de ani) și 80 extra, pt care am acceptat schimbarea de abonament, ca să consum liniștită, pt mine era ca un nelimitat. Și eu bag streaming audio câteva ore pe zi, chiar și video și nu am rămas fără net. Atunci, soluția e să îți mărești abonamentul, pt a avea mai mult net. Dacă faci mișcarea asta online, poți trece la Fun 12, care costa 9,60 euro, TVA inclus și ai 40+80 GB și net inclus pt rețele sociale și chat. Mai e Smart 15, care online costă 12 euro și ai net nelimitat. DETALII: https://www.orange.ro/abonamente/

zugravu25
Începător
N-am cerut net nelimitat la 8€, ci am cerut sa mi se dea posibilitatea să-mi tranfer din resursele pe care le plătesc și care rămân neconsumate pe celălalt număr! Știu ca am opțiune buna, dar in perioada asta nu îmi este suficientă! Nici nu ma gândesc sa-mi schimb abonamentul cu unul mai scump. O sa văd eu ce și cum fac, însă mi-a intrat serios in cap opțiunea de portare la alta retea care oferă net nelimitat la 6-7-8€ cât dau eu acum. Ce se întâmpla dacă ma portez când încă mai am perioada contractuala?

delfinas
#StarMember
S-ar putea să plătești reducerea de abonament făcută, pt toată perioada contractuală, iar, dacă ți-ai luat și un terminal de la Orange, contravaloarea diferenței de preț dacă l-ai luat la ofertă.

zugravu25
Începător
Ok, mersi de info. O sa ma mai documentez!