anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare trafic net la achiziționare telefon online cu prelungire contract

Silviu1968
Junior
La achiziționarea unui telefon online cu prelungire contract 24 luni, a fost modificat de la 60GB la 30 GB traficul de net. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Multumesc
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde ce scrie in contract și/ sau în My Orange. Trebuie să ai atașat in email și contractul, odată cu efectuarea achiziției respective. Baftă!

Silviu1968
Junior
Tocmai. In My Orange scrie clar că acum am 60 GB trafic și în noul contract venit azi după prelungire scrie 30GB

delfinas
#StarMember
Silviu, bun venit in Comunitate!!! Cei 30 de GB reprezintă traficul alocat acelui tip de abonament. Daca in My Orange apar 60 GB, înseamnă că ti s a mai alocat un bonus de 30 de GB. Ce abonament ai?

Pololică
#StarMember
Telefonul cum a fost cumparat? In rate? Te-a "obligat" pagina de achizitie sa-ti modifici abonamentul? Daca fac acum o simulare, pe mine ma obliga sa schimb abonamentul in unul mai mare (am 6E si ma obliga la cel putin unul de 8E). Daca as accepta, as modifica abonamentul dintr-unul cu acces la roaming la unul fara acces.

Silviu1968
Junior
Bună. Am abonament de 9 euro și nu a fost nici o mențiune referitoare la modificarea resurselor din abonament

delfinas
#StarMember
Cum se numește abonamentul? Pe tine ce te deranjjeaza, de fapt, daca in total ai tot 60 de GB?

DanielaH
Moderator
@Silviu1968, s-a clarificat situația cu resursele de Internet?

Silviu1968
Junior
Nu mai știu ce să cred. In My Orange am primit răspuns că s-au modificat doar perioada contractuală, in e.mail am primit răspuns că Fan9 are doar 3o GB net. Eu nu vreau alt abonament. Oferta era cu prelungire de contract. La tel nu reușesc să vb cu nimeni iar asistenții virtuali.....