anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar 0,05 E, alte servicii

traianttr
Junior

Buna seara, pe data de 29.05.2023 îmi apare un cost suplimentar de 0,05 E, alte servicii. Cei de la Orange încearcă sa ma convingă ca am trimis un sms la un număr scurt (servicii marketing), numai ca eu nu am făcut așa ceva. Acest lucru s-a întâmplat și luna trecută și in urma cu cateva luni. Cel mai interesant este ca la data și ora indicate de ei nu îmi apare niciun cost. Ce sugestii aveți ? Eu cred ca ma “umfla” sistematic la factura. Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Costul suplimentar de 0,05 € provine de la trimiterea automată a sms-ului pentru activarea/mentenanță serviciului facetime. 

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember

Salut! Ai cumva telefon iPhone, pentru că acesta trimite un sms se configurare facetime. Dacă ai Xiaomi, acesta după revenire la setările din fabrica la prima configurare trimite automat sms de configurare. Ce telefon utilizezi? 

Salut, am IPhone 11 PRO.

Costul suplimentar de 0,05 € provine de la trimiterea automată a sms-ului pentru activarea/mentenanță serviciului facetime. 

Da, mulțumesc, am dezactivat FaceTime. Sa vedem ce se întâmpla.

Vio73
#StarMember

Salutare! 

Uită-te atent prin setări și vezi ce se întâmplă. Ia și factura detaliată la periat și vezi ce îți apare în ea. Sincer, nu cred că te încarcă cineva cu suma aia, ci pur și simplu e ceva ce-ți scapă. Am pățit și eu în trecut și mi-a trebuit ceva timp să mă prind cum stau lucrurile.

Deci vezi și ce permisiuni ai dat la telefon.

Succes!

traianttr
Junior

Mulțumesc ! Verific tot.

mihai_13
Maestru

"Eu cred ca ma “umfla” sistematic la factura"  deci nu te umfla la factura ? 🤣

Lucrezi cumva la Orange? Sau doar vrei sa faci mișto ? Dacă nu poți da un sfat te rog renunța !