anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se oferă la retenție?

Razvan
#StarMember
Propun acest topic, în care fiecare dintre noi să scrie ce ofertă a primit la retenție, ca să fie de ajutor și pentru ceilalți membrii ai comunității, când își negociază abonamentele.
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Orange Fun 8 cu roaming, cu 55 Gb net, pe 12 luni, pe numarul soției în septembrie 2021.

Vio73
#StarMember
Nu am mai luat nimic de multă vreme la retenție. Am prelungit numai din Magazinul online, unde am obținut reduceri mai mari la telefoane și am valorificat punctele thank You în conformitate cu ceea ce se oferă ( de 3 ori). Mulțumesc!

Pololică
#StarMember
2x6E+1x8E, toate nelimitate cu roaming (cantitatea de internet disponibila (la viteza 4G) pentru fiecare nu stiu cata relevanta are intrucat consumul TOTAL pe cele 3 numere disponibile este sub 30GB, la care adaug bonusul de net de la 2 cartele prepaid pentru reincarcarea programata lunar). Pe mine m-a interesat pretul final si suficienta resurselor. La momentul de fata nu cred ca mai jos sa se mai poata (mi se par decente preturile). Chiar am tot ce trebuie (minute, sms, net (cantitativ) nelimitat si roaming).

FLo1
#StarMember
La "retenție" mi s-a oferit să sponsorizez conturile Orange în condițiile în care au sunt probleme cu semnalul în zonă, mai ales indoor, fară puțină raportare la concurență și poleind cu ignoranță nevoile clientului. Așadar am ales,la fel de ignorant, "independet și autonom". Și nu regret nici în ziua de azi.

RafaHelper
#StarMember
Exista deja un topic asemănător pe forum Softpedia :)) Nu am primit nimic de la retentie.

Neaplicabil
Foarte slabe ofertele, sub 8 euro nu vor sa dea deloc abonamente asta cred ca e pragul lor minim. In cazul asta mai bine stam pe prepay

Razvan
#StarMember
@Rafa, o parte din utilizatori nu au cont pe softpedia.