anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament suspendat

GeorgeGyo
Vizitator

Va salut,

Detin 2 abonamente la Orange, prelungite luna trecuta iar ieri au fost suspendate, plata facturilor fiind la zi, fara restante sau alte probleme.

In aplicatie am primit raspunsul asta: 

"Iti inteleg nemultumirea si imi pare rau pentru aceasta situatie si incerc sa te ajut.Am inteles ca vrei reconectarea abonamentului. Iti confirm ca facturile tale sunt achitate, soldul facturat este zero. Suspendarea nu a fost aplicata pentru neplata si nu este o eroare.
La momentul programarii inchiderii abonamentului, in sistem a existat o suma nefacturata mai mare de 10 RON (costuri intre doua facturi), suma care nu apare pe factura si pentru care nu se trimite notificare separata.Pentru ca soldul tau este zero, putem procesa cererea de reconectare din suspendarea.Dupa ce cererea este procesata in sistem, numarul tau va fi din nou activ si vei putea folosi toate serviciile."

Eu nu inteleg nimic, vreo parere?

Multumesc!

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil pentru cei 10 lei despre care scrie în mesaj. Încearcă să iei legătura cu ei și să expui problema. O poți face din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Baftă!

Radutuby
Cunoscător

Salutare,  mă gândesc ca probabil au apărut costuri nefacturate între două facturi, mai mari de 10 lei (de exemplu trafic suplimentar, pro-rata după prelungire sau opțiuni temporare).
Deși factura ta emisă era plătită, sistemul Orange asa este făcut  să suspende automat abonamentul când aceste sume interne depășesc pragul, chiar dacă nu apar încă pe factură.

GeorgeGyo
Vizitator

Ma gandesc ca ar fi trebuit sa fiu anuntat cumva despre asta, nu sa se suspende abonamentul si sa astept 7 zile sa fiu sunat de un operator de la un departament anume,iar in acest timp sa nu pot folosi cartela sa sun sau sa trimit mesaje.
Cei care su răspuns la nr. 300 nu ma pot ajuta.