anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

2 cartele sim cu acelasi numar

Emmaaa
Începător

Buna ziua, m-ar interesa dacă se poate sa am doua cartele sim cu acelas nr de telefon, o cartela o sa introduc in telefonul pe care am aplicați (iPhone) și cealaltă cartela într-un telefon cu butoane . 

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Se poate, folosind serviciul Number Share (2 Euro/luna), activabil dintr-un Orange Shop. Dar vezi ca sunt niste limitari.

Iti recomand sa parcurgi acest topic, in special raspunsul lui Trixen, pentru mai multe detalii.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Se poate, folosind serviciul Number Share (2 Euro/luna), activabil dintr-un Orange Shop. Dar vezi ca sunt niste limitari.

Iti recomand sa parcurgi acest topic, in special raspunsul lui Trixen, pentru mai multe detalii.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

În afară de Number Share, nu se poate. Ai un topic și aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/2-cartele-cu-acelasi-numar/td-p/67530

În telefon cu butoane, nici vorbă.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Nu stiu daca merge Number Share intre un iPhone si un telefon cu butoane (care nu e smartphone), dar, daca ar fi compatibile, ar rebui ca cel principal sa fie cel cu butoane, pt ca nu cred ca acela merge cu eSIM. 2 SIM-uri fizice, cu acelasi numar, nu e poate.

Ema, pot sa te intreb de ce iti doresti asa ceva?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Daca SIM-ul principal poate fi eSIM-ul, atunci ar putea fi iPhone-ul principal (pe eSIM) si celalalt secundar, pe SIM fizic. Nu stiu sa fie vreo restrictie in sensul asta. Dar e posibil sa o fi omis eu...

Adica, stiu ca in general SIM-ul fizic este cel principal, pentru ca, in general, se conecteaza un telefon la un accesoriu secundar, gen smartwatch, care nu are decat eSIM. Dar...nu cred ca e o conditie ca, in contextul a doua telefoane, oricare ar fi telefonul principal, sa fie neaparat pe SIM fizic... Cel putin nu cred. 😄 Nu am incercat niciodata. De asemenea, teoretic, doar teoretic, ar trebui sa mearga si doua SIM-uri fizice. Din nou, nu am gasit nicaieri mentionat ca nu ar merge (by design). Doar ca nu a reusit nimeni lucrul asta pana acum. Deci, fie nu merge, pentru ca nu e facut sa mearga asa (dar din nou, eu nu am gasit lucrul asta mentionat in lista de limitari a serviciului), fie e ceva specific acelui setup, fie...cei care au incercat activarea serviciului pe doua SIM-uri fizice, in Shop, nu aveau toate informatiile necesare (sau tool-urile necesare) pentru a-l face sa mearga.

Sunt multi de "daca", si, cel putin in ceea ce ma priveste, nu am cum sa testez niciunul dintre scenariile astea, pentru ca nu am abonament. Dar...eu cred ca ar putea sa mearga si cu doua SIM-uri fizice, asta in caz ca varianta cu eSIM pe iPhone (principal) si SIM fizic pe telefonul cu butoane (secundar) nu e un setup realizabil. Cu toate ca, din nou, nu vad de ce n-ar fi... Faptul ca e un setup atipic, nu inseamna neaparat ca e si imposibil. 😄 Daca as avea posibilitatea, as testa eu chestia asta. Pentru ca, intamplator am si un telefon non-smart, si un iPhone cu suport eSIM. Singurul lucru pe care nu-l am, e un abonament. :)) Si nu, n-am de gand sa trec pe abonament pentru asta. :))

Oricum, pana acolo, sunt destul de multe limitari de luat in calcul in momentul in care decizi daca vrei sa faci pasul catre Number Share sau nu.

Client Orange

user_17969207
Junior entuziast

iti poti nr pe cate cartele vrei ,trebuie un adaptor sim si un sim , poti spiona pe cine vrei