anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZVON - VIVO va intra oficial pe piata de smartphone-uri din Romania

FaraUnID
Campion certificat

Conform unor surse din piață, un nou brand de smartphone-uri va intra pe piața din România începând cu acest trimestru. Vivo, o companie cunoscută mai degrabă în Asia și parte a BBK Group (din care mai fac parte Oneplus, OPPO și Realme) va anunța curând lansarea oficială pe piața din România.

 

VIVO are sediul central în China și o rețea de 9 centre de cercetare, inclusiv în India, Japonia și America și conform site-ului oficial “se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație, inclusiv 5G, inteligență artificială, design, fotgrafie și alte tehnologii emergente”. La nivel global, VIVO este cel de-al cincilea mare jucător de pe piața de smartphone-uri, în spatele unor branduri precum Samsung, Apple, Huawei și Xiaomi.

 

Este o mișcare așteptată de piață, întrucât celelalte companii din grupul BBK sunt deja prezente pe piața locală, iar în 2018 a fost încheiat un acord între VIVO și Qualcomm în valoare de 4 miliarde de dolari care avea ca scop expansiunea brandului în Europa și Africa. Mai recent, în octombrie 2020, compania a anunțat expansiunea europeană și a intrat în 6 țări, Marea Britanie, Germania, Polonia, Spania, Franța și Italia.

 

Conform Counterpoint, in Q3 din 2020, VIVO se afla pe piața din China pe locul 2 în ceea ce privește numărul de unități vândute.

 

Ne așteptăm ca primele smartphone-uri care vor fi vândute local sub umbrela VIVO să fie modele care au intrat și pe celelalte piețe europene: Vivo X51 5G, Vivo Y70, Vivo Y20i și Vivo Y11s.

 

Sursa - https://www.connect.ro/2021/02/04/exclusiv-vivo-va-intra-...

 

Concurenta este benefica si mentiene preturile la un nivel competitiv, in orice domeniu de activitate.

Desi VIVO nu exista in mod oficial in EU, telefonele produse de acestia se regasesc sistematic in topurile AnTuTu fie in zona de flagship, fie in zona de mid-range. Asa cum am mentionat aici https://www.connect.ro/2021/02/04/exclusiv-vivo-va-intra-... in topul AnTuTu pe luna ianuarie 2021, pe zona de flagship VIVO are 4 telefoane in top 10: 1 telefon sun brand VIVO si 3 telefoane sub brand IQOO.

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Concurenta ar trebui sa aiba ca efect scaderea preturilor, insa, ramane de vazut, daca asa se va si intampla, pentru ca ar migra clientii, sau, se va sta in continuare la coada pentru anumite modele.. Ceea ce se intampla acum la Iphone, mi se pare.. sa zicem amuzant..

Anonim
Neaplicabil
Nu e zvon, vor intra oficial pe piața din România. Concurența este benefică, era cam anostă piața românească de smartphone. Grupul BBK (cel din care fac parte OPPO, vivo, Realme și OnePlus) va aduce, sper, un suflu proaspăt! 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Zvon, pentru ca la acest moment nu avem un comunicat oficial din partea celor de la VIVO.

Anonim
Neaplicabil
Ok, încă zvon 🙂

mihai_13
Maestru
Vivo X51 5G =$ 1,399.00 / £ 749.00 ! mi se pare cam mult pentru un telefon cu procesor Snapdragon 765G. ! ( test antutu 333 de mii -slab ) la banii astia cumperi sigur ceva de la samsung-sony-huawei nu mai zic de xiaomi , celelalte modele sunt pana in 270 euro - aparitia lor pe piata de"snobi" romani nu mi se pare ca ar avea vre-un succes , poate daca vin cu subventii masive la telefoanele vandute la abonamente -dar si asa hardware mi se par slabute

FaraUnID
Campion certificat
In general modelel de telefoane care nu sunt destinate pietelor europene sunt ceva mai prost optimizate. Nu ar fi exclus ca modelele VIVO care vor fi aduse in mod oficial in EU sa beneficieze de un soft ceva mai bine optimizat.

FaraUnID
Campion certificat
OFICIAL VIVO anunta prezenta pe piata romaneasca!!! Compania îi va face oficial intrarea pe piață cu ajutorul echipei locale, compusă din șase experți în domeniu, dar și cu suportul echipei europene vivo, cu sediul in Dusseldorf, potrivit unui comunicat. “Suntem încântați să spunem Bună, România! și să prezentăm oficial vivo și primele noastre smartphone-uri de pe piață. Vă salutăm online, pentru prima oară, într-o perioadă foarte dificilă pentru oamenii și companiile din toată lumea, când multe lucruri s-au schimbat. Totuși, planurile noastre pentru România și angajamentul nostru de a ne extinde piața la nivel european nu s-au schimbat. Ne urmăm filosofia companiei de a face lucrurile corecte și în mod corect.’’, a subliniat Denny Deng, vicepreședinte, președinte al Afacerilor Europene în cadrul vivo. - VIVO parteneri UEFA ’’În continuare, suntem încântați să împărtășim pasiunea pentru fotbal cu prietenii noștri din toată lumea, un motiv în plus pentru care am realizat parteneriatul cu UEFA, atât pentru campionatul din acest an, cât și pentru ediția Euro 2024. Împărtășim cu UEFA pasiunea pentru excelență și dorința de a oferi experiențe noi unice și extraordinare. Rolul nostru va fi de Global Smartphone pentru UEFA EURO 2020’’, a spus Deng. - VIVO partnereiat cu ZEISS ’’În cele din urmă, începând cu acest an, vom vedea smartphone-uri vivo care au rezultat din colaborarea strategică cu ZEISS, împreună cu care am conceput sisteme de imagistică pentru următoarele noastre smartphone-uri premium. Acest lucru le va permite consumatorilor noștri să încerce noi experiențe de fotografiere și să surprindă detalii la un nivel mai înalt ca niciodată.’’, a adăugat Deng. Începând cu finalul lunii, smartphone-urile vivo vor fi disponibile oficial în România și pot fi achiziționate printr-o rețea de 16 magazine din marile orașe. În privința prețului recomandat de vânzare: - modelul vivo Y70 va fi disponibil la prețul de 1199 RON; - modelul vivo Y20s va fi disponibil la pretul de 999 RON; - modelul vivo Y11s va fi diponibil la pretul 599 RON; Articol Complet - https://financialintelligence.ro/al-cincilea-producator-de-smartphone-uri-din-lume-vivo-se-lanseaza-oficial-pe-piata-din-romania/ Daca te-a ajutat acest raspuns nu uita sa apesi ❤ !