anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZVON iPhone SE 2021

FaraUnID
Campion certificat

MacOtakara, blogul japonez care urmărește îndeaproape Apple și care de obicei are informații reale despre produsele companiei încă nelansate, sugerează că Apple ar putea lansa în primăvara aceasta un noi iPhone.

 

Așa cum ne-am obișnuit însă, noul telefon ar fi un înlocuitor pentru iPhone SE-ul de anul trecut și nu un model complet nou sau superior celor din gama iPhone 12, lansate în toamna anului trecut.

 

Aceste informații contrazic însă alte zvonuri din trecut. Ming-Chi Kuo, analistul TF Securities din Tawian, spunea că un nou model iPhone SE ar putea fi la mai mult de un an distanță. Acesta ar urma să fie bazat pe design-ul modelelor iPhone XR și iPhone 11, cu ecran LCD, dar cu sistemul de identificare facială Face ID și cu hardware actualizat.

 

În cazul în care acest dispozitiv va fi lansat în primăvara lui 2021, iar Apple folosește aceeași strategie precum în cazul lui iPhone SE din 2020, un nou iPhone SE 2021 ar beneficia de noua platformă hardware Apple A14, chipset-ul pe 5nm care se regăsește în toate dispozitivele iPhone 12 și în tableta iPad Air 4.

 

Un iPhone SE accesibil, echipat cu Face ID și cu componente puternice ar putea însă eclipsa însă modelele iPhone 11 și iPhone 12 Mini din ofertă. Din acest motiv, este posibil ca Apple să mai aștepte încă un an pentru a lansa un astfel de dispozitiv.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/apple-ar-pu...

 

Pe unele site-uri este dat ca si iPhone SE 3, pe altele ca si iPhone SE Plus.

 

Un lucru ramane cert, in Romania va ajunge la preturile deja consacrate, cum sa intamplat si cu modelul iPhone SE 2020. Pretul din dolari devine pret in euro + 30% taxa pe smecherie, ca doar avem marul muscat pe carcasa!

4 Răspunsuri 4

Abonat
Explorator entuziast
Deci vreo 2400 lei... !? - Dacă mi-l dă Orange în 24 rate pe factură, la 100 lei/lună sună acceptabil - de aia este rețeaua #1 :) - Oare va avea și 5G?

Neaplicabil
Eu unul m-as bucura. 🙂 Dar mi se pare un pic cam in scurt sa il scoata in primavara... Cat despre preturi...intotdeauna se va aplica o extra "taxa pe smecherie", cum ai zis tu, si daca luam ca exemplu iPhone SE 2 (64GB), il gasim la Orange la un pret de aprox 2417 RON (tradus in EUR ar fi aprox 496 EUR). Asta cu TVA inclus. Pe site-ul Apple US, el se afla la un pret de aprox $400 (fara TAX). Cu tot cu TAX, am luat la intamplare cod postal 39210 si mi-a calculat o taxa de aprox $30 (7,5%), si taxe de livrare 0. Deci un pret final de $430. Daca luam pretul standard de $400 si il convertim in EUR, obtinem aprox 330 de EUR. +19% TVA, asta inseamna aprox 392 EUR. Si restul de 100 de EUR ce reprezinta? Taxa de logo? Nu-i cam mult? :)) Mai sunt si alte taxe care trebuie luate in calcul si pe care le-am omis?

Neaplicabil
Cel mai probabil da, va avea si 5G. Acuma, vei avea 5G la Orange doar la abonament de...nu mai stiu cat era, 15 euro...parca? Oricum, doar la abonament.

FaraUnID
Campion certificat
Noi discutam aici de preturi de retail. In realitate lucrurile stau putin altfel...... putin mai mult altfel! Daca Apple cere 400 USD pe un telefon, Orange nu achizitioneaza telefonul cu 400 USD aka la pret de retail, din simplul fapt ca se achizitioneaza cateva sute, mii sau zeci de mii de unitati. Prin urmare discutam de achizitii in sistem en-gros, unde pretul per unitate poate sa scada si cu 50%. Exemplu: - Selfie Stick comercializat de Orange (nu stiu daca mai este in stoc, in magazinul online) in perioada in care aceste accesorii erau super smecherie si toata lume era cu betele dupa ei. Orange achizitiona acel selfie stick in sistem en-gros, direct de la sursa cu aproape 3 USD TVA inclus / bucata. Stii care era pretul unitar al acelui selfie stick in magazinul online al retelei numarul 1? 9,9 euro TVA inclus + 3 euro transport!