anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZVON iPhone SE 2021 la 300 dolari

FaraUnID
Campion certificat

Un tweet postat de MauriQHD https://twitter.com/MauriQHD/status/1281995363826663429 sustine ca Apple ar putea vinde un iPhone low-cost undeva intre 200 si 300 de dolari. Daca zvonul asta s-ar adeveri am vedea un telefon Apple la un pret foarte mic; iar asta ar avea un impact si mai mare asupra pietei de smartphone-uri cu Android.

 

Cel mai mare mister in acest moment este legat de hardware. Din pacate, creatorul acestui tweet nu are nici o informatie in plus. Intr-o alta postare tot el a pomenit despre un iPhone SE 2021 care ar avea acelasi SoC ca si modelul 2020, ceea ce ar fi plauzibil tinand cont cat de puternic este A13 Bionic.

 

In urma tranzitiei de la Intel la procesoare ARM in-house, Apple si-a deschis drumul spre o noua potentiala plaja de produse. Conform aceluiasi MauriQHD, gigantul tech ar lucra si la o consola bazata pe noul silicon. Acest lucru nu ar fi chiar deloc de domeniul SF, mai ales daca aruncam o privire la cat de puternic este Apple TV 6. Acesta ruleaza un chip A12X Bionic care este racit cu o solutie custom, lucru care i-ar debloca adevaratul potential.

 

Oricum, din ce in ce mai multe zvonrui vorbesc despre directia noua a companiei. S-au auzit chiar si discutii referitoare la un Mac de gaming, iar asta suna foarte interesant. Asta ridica in sine multe semne de intrebare: cum vor functiona jocurile pe procesoarele ARM? Vor trebui dezvoltate special pentru acestea sau vor folosi un layer de traducere a jocului, similar cu Wine de pe Linux? Sau poate ca Apple va alege sa se concentreze pe piata de arcade gaming prin intermediul propriului serviciu de jocuri.

 

Sursa - https://zonait.ro/iphone-la-1000-de-lei-si-o-consola-de-l...

 

Daca, repet, DACA, acest zvon devine realitate, sa nu uitam faptul ca traim in Romania si ca pretul acestui iPhone de buget va fi cel mai probabil de 500 euro in magazinele de la noi. Asa cum s-a intamplat si cu iPhone SE 2020.

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Pai, daca se cumpara orice e nou, indiferent de pret si, nu este nimeni suparat, ca la noi vin cu preturi mai mari, desi, uneori, poate au un procesor mai slab.. ba dimpotriva, se fac si precomenzi, deci inainte sa stii cum e telefonul, sa-l testezi, sa vezi ce hibe are.. de ce nu?! Pot sa-l dubleze linistiti.. pretul..

FaraUnID
Campion certificat
Faptul ca pe Planeta Pamant sunt destui scelerati dispusi sa plateasca 6000 - 7000 lei pentru un produs ale carui costuri de productie sunt undeva pe la 300 - 400 USD, nu face altceva decat sa incurajeze astfel de practici.

delfinas
#StarMember
iPhone cu 300 de euro??? Nu e 1 aprilie... 🙂

Jay
Campion certificat
@delfinas, chiar dacă ar vinde un IPhone la 300, prețul nu va fi valabil în România.. conform diverselor informații de pana acum..

FaraUnID
Campion certificat
@delfinas Pretul real de productie pentru un iPhone graviteaza in jurul sumei de 400 euro +/-. Ca in magazine mioritice acelasi iPhone ajunge sa fie comercializat cu 6000 - 7000 lei si mai sunt destul de multe persoane dispuse sa plateasca aceasta suma, nu face decat sa intaresaca spusele mele anterioare. Referitor la acest zvon despre un posibil iPhone SE 2021 la pretul de 300 dolari: Din moment ce telefonul va fi construit pe platforma unui actual iPhone (asa cum au fost toate modele din gama SE) si in constructia lui vor intra componente deja existente pe modelele mai vechi, din ecuatie ies costurile cu cercetare, dezvoltarea, design, etc. Prin urmare un iPhone Sarac Edition la 300 dolari este cat se poate de plauzibil! Ca la noi in magazine va ajunge pe la 500 euro si multi se vor inghesui sa-l cumpere, iarasi este un alt subiect de discutie.

Vio73
#StarMember
Cei care-și doresc brandul acesta suportă cu stoicism și prețurile respective. Sunt convins că unii ar da și dublu ca să aibă mărul la vedere! Mă refer la prețurile din România, evident.

delfinas
#StarMember
Eu stiu bine diferenta mare intre pretul de cost si ala de vanzare, mai ales la noi, in cazul iphone, ca noi suntem cei mai bogati (a se citi "snobi") dintre pamanteni. Totusi, mi se pare un pret mic pt brandul asta...